Veckans poddis – vänskapsavsnittet!

Veckans bästa dag är här – för i dag är det onsdag vilket ju betyder PODDISDAAAAAG! Detta avsnitt spelade vi in i går hemma hos Jossan (SÅÅ mysigt, ni som hängde med på Snappis såg ju att Jossans underbara lya fick 6 stjärnor av 5 av mig).

Vi hann med att snacka liiite mera mens (min menskopp landade hemma hos mig i går – utvärdering utlovas!), prata om glädjen över att ha hittat vår tredje musketör (nämligen grymma Lina), varför min ovilja mot att knapra p-piller har stegrats ytterligare – och sen gick vi givetvis in på veckans ämne som är vänskap. Kanske framförallt kvinnlig vänskap. Det fina med den, det jobbiga med den, hur det kommer sig att både jag och Jossan  behövt ”göra slut” med (kvinnliga) vänner, vad som är en hälsosam vänskapsrelation och vad som inte är det.

Vi pratar också om det härliga och VIKTIGA att man faktiskt KAN välja sina vänner – så välj de människor som får dig att må bra och växa! Inte såna som håller dig tillbaka.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetLovade i poddisen att länka till mitt Veckans Tips, som är detta: Hyaloronic Hydra Powder från By Terry. Jag tipsade ju om det i bloggen för snart ett år sen, och jag är fortfarande lika imponerad av denna magiska burk. Dessutom är burken typ lika full med puder som när jag köpte den för snart ett år sen, så det är sjukt rackarns drygt också.

Har skrivit mer om varför jag ÄLSKAR detta puder (kommer aldrig någonsin byta till något annat, detta är en All Time Fave) HÄR, så slink in om ni blir nyfikna så får ni lite mer kött på benen varför detta puder är så satans BRA.

josefin och vanjaAvslutningsvis vill jag säga TACK till grymma Johanna som tagit suuuperfina pics på mig å Jossan, varav en får pryda veckans poddisavsnitt (mer bilder coming up, ska bli så kul att få visa er!), och också nämna vår idé kring vår älskade hashtag #JosefinOchVanja. Eftersom det är julafton i kubik för oss att slinka in på den där taggen (SÅÅÅÅ kuuuul att se vilka ni som lyssnar på poddisen är!) tänkte vi ge lite kärlek tillbaka. Från och med nästa poddis kommer vi därför att börja använda bilder som vi hittar under #JosefinOchVanja för att puffa för poddisen på Instagram, Facebook och blogg. Så lägg upp en bild och tagga med #JosefinOchVanja så kanske det blir just din bild vi väljer till nästa avsnitt!

Bilden kan föreställa precis vadsomhelst, vi kommer plocka den som vi helt enkelt gillar bäst. Så kööööööööör nu vettja, vore så sjuuukt kul att få se ännu mer pics dyka upp under vår tagg!

Hoppas ni lyssnar på veckans poddis, puss å kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Åh nu vart jag sugen på att beställa hem detta puder! Men vad använder du mer som grund än detta? Har du deras fondation också?

    Amanda Ten Napel 2015-12-05 22:12:32 http://None
    Svara
  • Alltså er pod va! Den är ju bara SÅ underbar! Älskar hur ni kan få en att skratta ena sekunden till att tänka till om allvarliga saker den andra. Ni två är den oslagbart bästa duon. Trots att ni är så lika varandra på många plan kompletterar ni samtidigt varandra så otroligt bra.

    You go girls! ✨

    Ida 2015-12-04 14:48:23 http://None
    Svara
  • Du som också är inne på ekologiskt, tänker du på det när det gäller smink också? Jag har börjat kolla för ett tag sedan och tyvärr så finns så mycket suspekta ämnen i smink och produkter. Trodde ärligt talat inte att farliga ämnen skulle vara tillåtna men de faller i en gråzon och många ämnen är helt enkelt inte undersökta. Jag har skrivit mycket i min kategori cosmetics, där jag också recenserat kosmetik som jag köpt:
    https://sadnesstheory.wordpress.com/category/environmental/cosmetics/

    I så fall kanske du vet om den här snälla ingredienser.

    Kattis 2015-12-03 17:40:28 http://www.sadnesstheory.com
    Svara
  • Alltså, mysigaste bilden! Längtar efter att se resten!!

    Amanda 2015-12-03 02:14:46 http://nouw.com/theamandajournal.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!