Lindex-häng med Jossan

josefin och vanja

josefin och vanja

josefin och vanjaI tisdags var jag å Jossan bjudna på kaffe på Lindex showroom – fräsi fräsi! Givetvis passade vi på att ta ett gäng selfies i deras extremt selfievänliga (såklart!) spegel. Vi tyckte att vi var lite gulliga liksom, i likadana hattar å så…

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetVi mumsade på färska bär å drack kaffe, och spanade in deras SS16 som var SJUKT fin!

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vanja wikströmJag måste säga att jag är så impad av Lindex, för några år sen skulle jag aldrig satt min fot där. Faktiskt. Lindex för mig var tråk, tant å Svensson. Typ. Om jag ska vara lite hård.

Men för två år sen hände nåt; de liksom stöpte om hela sin image, började göra skiiiitsnygga plagg – och nu är Lindex i princip alltid inkluderad i min shoppingrunda. Sånt här intresserar min entreprenörshjärna nåt enormt, för jag vet hur SVÅRT (nästintill omöjligt faktiskt) det kan vara att lyckas göra en sån här helomvändning för ett företag. Så jag tog tillfället i akt och frågade hur sjuttsingen de burit sig åt, och fick väldigt intressanta svar. KUL! Min businesshjärna möööööös. (Ps – HUR snygg kepa? Måste haffa den i vår, finns inte i butik än buhuuuu.)

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetMin shoppingnerv möööööös också, handlar en stor del av grodans kläder på just Lindex, så det var kul att se en liten kidskollektion också. Jossan gick av på mitten av alla gulliga barnkläder, såg en übersöt mini-me framför sig och undrade var sjuuuuttsingen hennes lilla barn är (ni som såg oss härja runt på Snappis i tisdags vet vad jag snackar om…)!

[youtube id=”uFQfylQ2Jgg”]
Då visade Lindex-Mathilda (som har tvillingpojkar som är något äldre än Iggy) ovan video, vilket resulterade att vi som hade barn GRÄT av skratt – och Jossan beslöt sig för att vänta liiite till med att skaffa de där gulliga små kidsen… Ha ha, skämt åsido – ni MÅSTE klicka igång videon ovan, igenkänningsfaktorn skjuter i taket alltså…

 

josefin och VanjaVinterns mysigaste mössa?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Men du, en sån kepa köpte jag i somras på Lindex! Är du säker på att den inte finns kvar?

    Frida 2015-11-19 22:12:21 http://None
    Svara
  • Härliga du! Jag är i en liten knipa. Jag är snart klar med mina civilingenjörsstudier, ska skriva exjobb efter jul. Därför anordnar skolan en avslutningsceremonin nästa lördag för att ”fira av” oss avgångselever. Men jag är i en knipa, vad ska man ha för skor till en långklänning om man inte är en högklackat-person? Tänkte på när du skrev detta och känner igen mig:

    ”Jag är ingen klackskobärare, i alla fall inte när det kommer till partypjucks. Stövletter + klackar = absolut! Men när det kommer till festligare varianter (typ pumps) så har jag svårt att hitta rätt.

    Känner mig ofta lite för ”fin” i festklackar, om ni förstår vad jag menar? De är liksom så…nätta. Och jag känner mig inte riktigt som en…nätt tjej. Om jag sätter ner fossingarna i ett par pumps så känner jag mig utklädd. FÖR girly, liksom. Säkert en vanesak, men också en fråga om att hitta rätt modell. Därför blev jag så glad när jag såg de här rackarna.”

    Har eventuellt hittat ett par med öppen tå, men tänker att det kommer vara konstigt att ha det i detta vidriga väder. Kommer frysa ihjäl. Ja, du ser, jag är lost.

    Så please help a lost sista out!

    aaap 2015-11-19 18:32:14 http://None
    Svara
  • Alltså. Jag sa exakt samma sak till min 15-åriga systerdotter för några månader sedan, att Lindex verkligen gör snygga kläder nu motför förr då det var så himla tant… Vet du vad snorungen svarade? ”Eh, nej Elin…. Det är du som BLIVIT EN TANT”

    Elin 2015-11-19 17:48:31 http://None
    Svara
  • LJUVLIGT att ha er här! kram Mathilda och Maria <3

    mathilda w g 2015-11-19 17:43:34 http://None
    Svara
  • oh, pressvisning alltså! fräsigt minst sagt 😉

    ISA 2015-11-19 16:56:57 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!