Ingen poddis i dag

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetFina fina poddeliner (jupp, jag MÅSTE bara ha ett namn på poddislyssnarna också), i dag kommer inte jag å Jossan att leverera ett nytt avsnitt. Jossan har en mycket välbehövlig och välförtjänt time out den här veckan som ni kan läsa mer om i hennes blogg, vilket innebär no bloggis, no instagrammis och no poddis, bland annat. No work at all är tanken. En mycket god sådan tycker jag.

Får ni abstinens (he he) kan ni passa på att lyssna ikapp er om ni missat nåt avsnitt, eller varför inte lyssna om igen från början? Vi babblar ju så snabbt att ni säkert missar hälften, så passa på att ta igen det ni inte lyckades höra första gången vettja! Alla avsnitt av vår poddis hittar ni här, eller så söker ni på Josefin & Vanja i era poddisappar. Puss å kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Skönt för Jossan abstinens för oss. Tycker du kunde köra ändå men ett Niklas gästar avsnitt. Ni hinner ännu 😉

    Johanna 2015-10-28 22:09:05 http://None
    Svara
  • Jag har precis börjat lyssna på er podd och måste bara tacka dig. När jag lyssnade på avsnittet om relationer och att göra slut sa du allt jag behövde höra. Jag insåg att jag behövde avsluta min relation trots att jag älskade honom och vårt fina hem. Nu flyttar jag snart till min egna lägenhet och trycket över bröstet blir mindre och mindre. Tack Vanja, för att du gav mig modet. Och insikten om att både jag och han förtjänar mer. Puss och kram

    Jonna 2015-10-28 20:39:19 http://None
    Svara
  • Men nooo, risk finns för eventuell abstinens faktiskt ;( men vi ska nog överleva tror jag.. så jäkla vettigt och bra beslut ändå! kram!

    ISA 2015-10-28 13:47:12 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!