Dynamiska duon

Processed with VSCOcam with hb1 presetFina fina blogoliner! I dag är en rackarns skojig dag, för om ett tag ska jag möta upp Jossan och Johanna på Nytorget. Vi ska ta ett gäng fräsiga bilder på mig å Jossan nämligen. Alla bilder vi har tillsammans är typ som den ovan – lite lagom suddiga selfies. Och eftersom vi har såna storslagna planer tycker vi att vårt knoppande varumärke förtjänar bättre än så.

Så vi har knåpat ihop en liten Pinterestboard och hoppas på att få till nåt som känns härligt, snyggt och OSS! Nu håller vi tummarna för att vädret levererar och att vi hittar lite locations som känns naturliga. Några idéer på vad vi borde ta för bilder? Alla tips emottages tacksamt!

Häng med oss under dagen på Instagram (@vanja_wikstrom & @josefinsoso) och Snapchat (vanjawikstrom & josefinsoso)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag tycker att ni ska klättra upp i ett träd. Ja det låter kanske inte klokt men det var min första tanke. Ett färgstarkt träd. Livfullt, starkt och sträcker sig mot skyn. Inga begränsningar på hur stort de kan växa och bli. Fortfarande ödmjuka, renar vår luft och är både vackra och erbjuder plats för de som behöver.

    Precis som ni två!
    Hälsningar dagens poet (alt feberyra)

    Karin & Z 2015-10-16 16:30:18 http://None
    Svara
  • Vanja, skulle inte du kunna tipsa om lite snygga huvudbonader? Är sjukt sugen på någon slags keps men vet inte var jag ska leta och du känns som en expert på detta området alltså! Älskar förresten er podd!!

    Sofia 2015-10-16 15:55:03 http://None
    Svara
  • Men nu får du sluuuuuta vara så hemlighetsfull. Jag vill veta NU NU NU vad ni styr upp för roligt! hehe ungefär samma tålamod som din son kan jag tro 😉

    ISA 2015-10-16 15:39:42 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!