Lyxpoddis

josefin och vanja poddI dag var lite av en milstolpe för poddisen faktiskt, för i dag spelade vi in den i en riktig studio – poddis 2.0 liksom! Det roliga är dock att jag tror att vi trots all fräsig teknik lyckades få till en ojämn inspelningsnivå, så eventuellt blir morgondagens avsnitt bara poddis 1.5, men bättre ljud än tidigare i alla fall!

Varken jag eller Jossan var särskilt pepp när vi träffades, så för ovanlighetens skull satt vi inte och tjattrade som två sockerhöga babianer – i alla fall inte till en början. Denna poddis fick en rätt mellow start, eftersom innehållet ju baseras på…oss. Och är vi inte pepp kan vi såklart inte klistra på oss nåt lurigt smiley face bara för att. Precis som min gråtvideo (gaaaahhhh jag har en GRÅTVIDEO på the internetz! HUR corny egentligen?!) så får poddisen reflektera oss och hur vi känner i stunden. Och varken jag eller Jossan hade en särskilt bra morgon.

Men! Dagens ämne var så sjukt engagerande, så efter ett tag blev vi de där sockerhöga babianerna som tjattrade på som om det inte fanns någon morgondag igen. Är ALLTID svettig när poddisen är färdiginspelad, bra tecken tycker jag.

I morgon bitti kommer den upp, hoppas ni blir lika engagerade av att lyssna, som vi blir när vi snackar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!