Över 200 000 lyssningar!

vanja-wikström-josefin-dahlberg-podd-2

josefin och vanja 2GAAAAAAHHH! Poddisen har nu knäckt 200 000 lyssningar – HUR galet är inte det?! Och HUR HÄRLIGT?! Jag och Jossan är så makalöst glada och stolta att så många joinat oss på detta äventyr…! Ett äventyr som blir större och större för varje vecka – bananas!

Poddisen har blivit en av våra absoluta favoritgrejer att göra, och det lustiga är ju att den bara damp ner i våra knän. Mina å Jossans vägar korsades, vi klickade och kände att vi Borde Göra Nåt Ihop – och så gjorde vi det. Utan att ens känna varandra. Och nu är poddisen en självklar del av vår vardag på nåt sätt, och början på nåt STORT, känner vi.

Och det är så spännande hur livet beter sig, och vart det tar en tycker jag. För inte sjuttsingen hade jag för ett halvår sen trott att mitt snickesnackande tillsammans med en annan mänska (som jag dessutom inte ens visste fanns) skulle vara så otroligt kul, givande och – beroendeframkallande. Och att detta snickesnackande DESSUTOM skulle intressera och engagera så många andra. Livet alltså. Så jävla KUL! Och oförutsägbart.

Älskar att podda och ääääälskaaaaar responsen från er som lyssnar – TACK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Hej!

    Jag skulle behöva lite råd från någon som redan är egen företagare och lite inne i svängen.

    Jag bor i en småstad och en butik är till salu. Jag gillar konceptet som finns där men tänker mig små förändringar men inte så värst avancerat. Det är en klädbutik, vet inte om det bör tilläggas. Jag är rätt (väldigt!!!) sugen på att ta över den men tänker ändå lite om det är värt det. Värt det som i kommer det funka? Näthandeln är större än nånsin och jag kommer behöva lägga ner mycket tid och energi, vilket jag vill! Men jag vill inte köpa något som om ett år måste läggas ner pga noll intäkter.

    Hur bör jag resonera? Jag vill inte bara lägga ner tanken på det pga feg, detta är lite en dröm jag haft såååhååå länge och såg liksom en liten möjlighet till att förverkliga den.

    Hjälp tack!!! 🙂

    becka 2015-10-05 00:18:30 http://None
    Svara
  • Hittade er podd i början av veckan och hade lyssnat igenom alla avsnitt på två dagar. Ni är så härliga! Har inte bara hittat en ny favoritpodd utan två nya favoritbloggar också. Tack för att ni inspirerar!

    Sofie 2015-10-04 00:08:33 http://www.nouw.com/sofiewiberg
    Svara
  • Hittade dig och Josefin av en ren slump och är så h i m l a glad att det hände – ni gör ett strålande jobb och är så otroligt inspirerande och peppiga vilket jag verkligen behöver just nu i mitt liv så TACK för att ni gör det ni gör och fortsätt så!! Hoppas att du har en fin helg!

    Lina 2015-10-03 11:21:27 http://lier.se
    Svara
  • Er blogg kvalade in på favoritlistan redan efter första avsnittet! Ni är så härligt peppiga, ärliga och härliga 🙂

    Cecilia 2015-10-03 10:19:01 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!