Veckans poddis!

Det är onsdag och det betyder som vanligt PODDIIIIIS! Den här veckan hugger vi tag i ämnet SMINK! Ett ytligt ämne kan tyckas, men nej! Vi pratar om varför man sminkar sig, varför idealet för kvinnor är airbrushade ansikten med dockhy medan män helst SKA vara över 40, rynkiga och väderbitna.

Vi pratar om våra komplex (därav Jossans pekande på sin hy och mitt pekande på mina ögonbryn på bilden), samt en del om varför jag är så otroligt obekväm utan smink, vad det beror på, hur det påverkar mitt liv och hur sjuttsingen jag ska komma över det. Jossan berättar om sin problemhy som ställt (och fortfarande ställer) till det på självförtroendefronten. Men sen bjussar vi också på några härliga tips såklart, och en massa annat babbel om högt å lågt.

Under poddisens gång kom vi också på att det ju vore sjukt kul om det kunde bli diskussioner kring veckans ämnen, och att det smartaste är att samla dem på vår Facebooksida. Så om ni har något att säga om veckans poddis (eller tidigare avsnitt såklart), slink in och gör det HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Att man kan bli så peppad, inspirerad och känslosam av att bara lyssna till er. Känna som att man själv sitter i mitten av soffan hemma hos dig när hörlurarna sätts i och att mungiporna snuddar öronen när ett nytt avsnitt ploppar upp. Det är otroligt märkligt, men klassar det som en fantastisk podd utefter dem känslorna.

    Jag har följt dig sedan gravid vecka för vecka och blir lika inspirerad av dig varje gång, allt från små frukosttips till att tro på mig själv. Jag citerar dig så ofta att sambon vet exakt vilka familjen Wikström Malmqvist är. ”Menar du grodans mamma?”.

    Summan av kardemumman, sluta inte med det ni gör, för det gör ni kanonbra!

    Amanda 2015-10-01 00:50:45 http://None
    Svara
  • Som vanligt en superbra poddis! Smink är ju både härligt och ett fantastiskt sätt att få utlopp för sin kreativitet! Därför tycker jag det är synd att det inte värderas lika högt som mer ”icke ytliga” intressen.

    Kristina 2015-09-30 23:23:16 http://ordningochinreda.devote.se
    Svara
  • Ni är mina favorit-pratkvarnar ALLA dagar i veckan! 🙂 Ni får absolut aldrig känna att ni pratar för mycket! Ni sprider så mycket glädje och positiv energi, och det kan man aldrig få för mycket av. Tack för en helt fantastisk podd! Massa varma kramar skickar jag till, bästa Vanja!

    Ida 2015-09-30 19:41:33 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!