Drömmar och mål-poddisen!

Nu är det onsdag och det betyder POOODDIIIIIS, jippiieee! Och äntligen fick vi sjunka ner i min soffa med varsin kopp kaffe igen, efter att podden liksom har varit på rymmen i ett par avsnitt nu. Vi spelade in det här avsnittet i går, och vi hade som vanligt SÅ SJUKT KUL när vi gjorde det! Jag var alldeles uppeldad efteråt, med blossande kinder och småsvettiga händer. Så engagerad var jag i gårdagens snickesnack ha ha!

Den här gången pratar vi drömmar och mål. Vilka drömmar hade vi när vi var små och vilka har vi nu? Hur känns det när drömmar går i uppfyllelse, och hur gör man för att nå dit? Och vad händer när de går i kras? Jag berättar om den livskris det innebar för mig att min musikkarriär inte gick som jag ville, men också om hur jag (efter ett års gråtande, det var inte lätt kan jag säga) hittade nya drömmar som engagerade mig.

Dessutom veckans tips, och mycket mycket MYCKET mer såklart! Lyssna i era poddappar eller här i bloggen, fortsätt posta era UNDERBARA bilder under #JosefinOchVanja och #Höstlöfte15, och slink gärna in å gilla vår sida på Fejan här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Alltså Gud, Vanja och Jossan! Absolut älskar att lyssna på er poddis. Jag blir SÅ pepp, glad och energifylld. Applåder och high-fives till er

    Nina 2015-09-23 20:55:56 http://None
    Svara
  • Er poddis är verkligen en av veckans höjdpunkter. Frågan är om jag ska lyssna nu eller om jag ska ”spara” den? Jag kommer antagligen inte kunna vänta, på samma sätt man inte kan motstå Exotic snacks om det står framme.

    Kristina 2015-09-23 18:22:16 http://ordningochinreda.devote.se
    Svara
  • Jag är SÅ glad att jag hittat både din blogg och er pod! Ni sprider så himla härlig positiv energi och jag blir så inspirerad av er!

    Julia 2015-09-23 14:20:09 http://None
    Svara
  • Åh, jag älskar verkligen eran podd!! Så mycket peppande, fina och viktiga ord! <33

    Moa 2015-09-23 13:50:37 http://None
    Svara
  • JIPPIIIIIIIIII <3 LYXLYXLYXLYX! Ska lyssna innan dagen är slut, UNDERBART!

    Svara
  • Det bästa med onsdagar – ny podd! Hoppas du får en grym onsdag <3

    Hanna Jyrinki 2015-09-23 11:09:11 http://nouw.com/jyrinkis
    Svara
  • Lyssnar på podden just ni! Gillar att ni har så mycket energi och ni pratar om så bra ämnen!

    Sofia 2015-09-23 11:06:35 http://itgirls.se/sofiaanderskar
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!