Men gaaaaaahhhhh!!!

josefin och vanja topplistan

Sorryborry för den något dramatiska rubriken, men – GAAAAAAHHHHHH! Ni som följer mig på instagram (@vanja_wikstrom) vet ju att jag redan skrutit om detta, men GIVETVIS måste en sak som denna även uppmärksammas i bloggen! I går morse fick jag nämligen ett sms av en kompis. Han skrev: ”Såg att er podd ligger på topplistan – grattis!”. Jag undrade vad sjuttsingen det kunde vara för plats (328 kanske?) men slank ändå in i Podcasterappen och klickade på Topplista. Och DÄR SER JAG MIG Å JOSEFIN! På plats 11! ELVA! Strax nedanför FUCKING VÄRVET liksom! Blev så sjukt rackarns glad, tog en blixtsnabb skärmdump å messade Josefin. Som skickade en armé av happy clappy smileys (we love smileys) tillbaka.

Alltså – HUR kul? HUR härligt? HUR bra helgnyhet? Lyckan alltså. Jag vet inte vad det är för algoritmer som styr den där topplistan – och kanske är vi på plats 328 i morgon – men det gäller att vara glad medan man kan ju! Woopeliwoop!

Är överlag så otroligt glad att jag å Josefin började podda. Vi har ASKUL när vi gör det, och det funkar också nästan litegrann som terapi. Man tvingas tänka igenom en massa saker, stora som små, och rätt ofta är det VIKTIGT att säga saker högt för sig själv för att man ska ta in dem. Att sedan så många andra tycker att det är roligt att lyssna på oss känns ju bara…bananas, faktiskt. Vi har över 130 000 lyssningar nu, vilket jag tycker är rackarns fantastiskt, med tanke på att vi bara hunnit göra tio avsnitt. Länge leve poddis! (Alla avsnitt hittas här för er som är sugna på att lyssna på vårt bubblande å babblande.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • […] ett tag sen fick jag den här kommentaren på det här inlägget, som dels gjorde mig lite ledsen men som också var bra eftersom den fick mig att […]

    Inte tillräckligt engagerad? 2015-09-15 19:07:17 http://nyheter24.se/modette/vanja/2015/09/15/inte-tillrackligt-engagerad/
    Svara
  • Woooop Woooop! Grymma ni är! Har helt glömt bort att säga att jag ÄLSKAR podden och NJUTER av varje avsnitt! Ni är sååå peppiga!

    HH 2015-09-08 13:52:43 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Vill bara informera om att den där topplistan visar ”flest nya lyssnare” om jag inte har helt fel för mig. Därför är poddar som funnits länge, t ex fredagspodden, inte alltid med så högt upp även om dom är bland dom största poddarna. Men jag är själv lyssnare av podden och har även börjat läsa både din och Josefins blogg OCH JAG GILLAR VERKLIGEN ER! Och vill verkligen inte vara en glädjedödare… Usch nu blev det lite svårt. Men det är ju fantastiskt att ni är på topplistan ändå!? Det betyder ju att er pod växer så det knakar 😀
    Fortsätt podda! Och hoppas det framgår att jag inte är ute efter att trycka ner er utan verkligen tycker det ni gör är bra! <3

    Ellen bornemark 2015-09-08 09:59:32 http://None
    Svara
  • Hej Vanja och grattis! Bu har jag följt din blogg ett tag, hittade dog genom gravid vecka för vecka, vi var gravida samtidigt och har jämngamla småttingar hemma! Jag tycker om din blogg, den är uppfriskande och trevlig, man blir på gott humör och inspirerad. Men jag saknar lite samhällsengagemang faktiskt. Nu känner jag att bla Bla köpa klocka hit, och skor för tio tusen dit och det konsumeras hit och det konsumeras dit. Hur tänker du kring flyktingkrisen och har du agerat på något sätt?

    Anna 2015-09-08 07:36:52 http://None
    Svara
  • Grattis!

    Kattis 2015-09-08 04:33:25 http://www.sadnesstheory.com
    Svara
  • Grym podd! 🙂 Tänkte fråga dig var örhängerna med ögon är ifrån som du har i senaste klippet?

    Kakan 2015-09-08 01:32:15 http://None
    Svara
  • Älskar poddisen! Sparar alltid något avsnitt tills jag har tvättstuga/ska städa =)

    Ni räddade även min tågresa (haatar att åka tåg), lyssnade på er och vart LUGN och GLAD, woho!

    Linda 2015-09-08 00:25:45 http://None
    Svara
  • Men ni är ju så hiskeligt värda det tjejor!! Jag ÄLSKAR att bli överöst av er pepp och positivitet och smarta tankar och synvinklar på saker varje vecka. Puss på er och fortsätt (snälla!) göra poddis!

    Amanda Cannon 2015-09-07 23:54:32 http://theamandajournal.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!