Loppisfyndare!

DSC01214Var ju tvungen att knäppa några pics på de asfräsiga mänskor som fyndade hos mig i går. Känns SÅ härligt att mina gamla älsklingar nu får älskas av någon annan. Josefin haffade den här tokfina kinajackan – och HUR snygg blev hon inte i den? Som en rackarns smäck!

 

DSC01220

DSC01213Jag fyndade den själv på loppis för många år sen, men har aldrig burit den. Men den har gjort en grym insats för mig ändå, eftersom jag haft den framme på en galge, som en inredningsdetalj. Tycker den är SÅ fin, men nu var det dags för den att vandra vidare.

 

 

DSC01250

DSC01245Den här asgrymma bruttan haffade en hel väska full med kläder! Väskan (min älskade gamla weekendbag – funkar inte längre nu när man har kids som ska bäras pga inga hjul) var det dock hennes kompis som köpte. För det facila priset av 50 pix!

 

DSC01222

DSC01232Och den här tjejen fick jag någon slags connection med. Hon hittade HUR mycket som helst, och allt hon tog på sig såg bara så jäkla coolt ut. Jag ville typ ta tillbaka kläderna, för så fort hon fick på sig dem såg de spännande ut igen. Därför känns det FAB att min fina mintgröna fuskpäls som jag köpte i New York för länge sen numera bärs av denna stiliga pingla!

 

DSC01264Men jag då? Fyndade inte jag någonting? Som sagt hann jag inte ens kolla igenom Josefins grejer innan loppisen började lida mot sitt slut. Tur det kanske. Men precis innan vi packade ihop rafsade jag i alla fall igenom det som var kvar, och fastnade för den här superfina randiga tröjan. Jag har köpt tusen såna, men aldrig tyckt att de varit…rätt. De har varit för blårandiga, för svartrandiga, för vita, för beigea, för korta, för långa, för tunna, för tjocka.

Men den här kändes RÄTT. Hoppas det kommer bli en ny favvo, en tvärrandig topp är ju ett sånt där klassiskt basplagg som man ju liksom SKA ha i sin garderob. Håll tummarna för att denna variant är en hit, har inte hunnit prova den än faktiskt.

 

DSC01263Den är från MK & Ashley Olsens kollektion för Bik Bok, och de bruttorna har ju koll så den BORDE leverera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Säger det återigen, jätteroligt att få chansen att träffa dig. Blev ju lite starstruck där, därav vår brist på ord haha! Men som ett bättre svar på din fråga; vi följer din blogg/kanal för att du verkar vara en sån enormt underbar människa, sprider alltid glädje och inspiration omkring dig och det smittar av sig ska du veta! Man kan inget annat än att älska både din blogg och din kanal :-)!
  Kram från oss!

  Alice 2015-09-01 02:53:18 http://None
  Svara
 • Wow, nu blev jag aspeppad på att rensa ut garderoben och göra någon annan till en ny lycklig ägare på köpet. Bra jobbat! Jag ville också tacka dig och Josefin för er megasuperbra poddis. Efter att ha lyssnat på Bloggavsnittet inspirerade ni mig att starta en egen blogg om mitt favoritämne – Inredning. Tack!

  Kristina 2015-08-31 17:53:18 http://ordningochinreda.devote.se
  Svara
 • Vart är din sjukt snygga bohoblus ifrån som du visade upp på din snap? Känner att jag bara måste ha den i mitt liv! ❤️

  Ebba 2015-08-31 14:04:10 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!