Loppis love

Processed with VSCOcam with hb2 presetSHITOF*CKINGBERTOOOOOOO vad roligt det var i dag! Alltså, så rackarns bra dag – på så många sätt! Det var megafull rulle i princip hela tiden, så jag hann knappt knäppa en enda bild. Därför får detta inlägg bestå av bilder ihoprattade från Insta, från Snapchat och från supersöta It Girls-Nicolina som tog ett gäng toksnygga bilder som jag har fått sno, gullplupp!

 

vanja wikström loppisDagen började med att jag gick ner i källaren och hämtade alla flyttkartonger fyllda med kläder som jag rensade ut innan flytten. Men! Sen hade jag liksom fått rejäl loppisfeeling, så jag gick loss på min garderob och rensade ut ännu mer grejer som också fick följa med o loppas bort. Pics från Snapchat (jag hittas på vanjawikstrom)!

 

IMG_2463Sen packade jag in mig själv, tre flyttkartonger och en ikeakasse med kläder samt tre påsar barngrejer plus två klädhästar OCH en ikeakasse med galgar i en bulle (världens snällaste chaufför som lät mig FULLKOMLIGT fylla hans bil…) och drog till vår tilltänkta loppisplats.

 

IMG_2461Som tur var, var det ingen annan loppare som stod där, trots att klockan var 12 och solen sken. Det här var ju en riktig vilda western-loppis, vi smällde ju bara upp den utan tillstånd på en plats där andra brukar stå och vilda western-loppa, så det var ju inte direkt så att vi hade bokat någon plats. Men loppisgudarna var på vår sida och såg till att detta braiga ställe var ledigt, jippie!

 

IMG_2465Men! Även om det inte stod några andra försäljare där, så fanns det faktiskt redan ett gäng loppissugna girlies på plats och VÄNTADE IN OSS – huuuur lyxigt?! Och vet ni vad? Dessa FANTASTISKA girlies började helt spontant att hjälpa till när de såg att jag kom – så tack vare dem kom loppisen på fötter i rekordfart – de hängde upp plagg på galgar, byggde ihop klädhästar och arrangerade skor och smycken.

TACK fina fina ni, så satans gulligt! KUUUL att ni hittade några härliga fynd också, hoppas ni kommer trivas topptopp i dem nu i höst!

 

IMG_2439Min podd- och loppispartner in crime Josefin dunsade in med sina väskor strax efter. Men eftersom det var så mycket folk hann jag aldrig ens KOLLA bland hennes saker! Vilket kanske iofs var tur, för då hade jag kommit hem med tre ikeakassar av hennes grejer istället ha ha…

 

IMG_2466

IMG_2445

IMG_2443Underbara It Girls-Mikaela kom förbi (GRYM stil – in på hennes blogg å inspireras!) haffade några härliga fynd och visade mig typ världens sötaste bild på hennes nyfödda syskonbarn – iförd en liten bombarjacka i silver som Mikaela sytt! Gulldöden alltså…

 

vanja wikström loppis 2Vi hade tur med vädret hela dagen förutom en liten skur på tio minuter, sen blev det sol igen. Snapchatpics igen!

 

IMG_2464

IMG_5660

IMG_5657Det var SÅ mycket folk, och det var SÅÅÅ kul att få träffa så många som läser bloggen, följer på Insta, lyssnar på podden och tittar på kanalen. Ni är UNDERBARA!

 

IMG_5665Fina It Girls-Nicolina med kameran i högsta hugg! Det är framförallt hennes bilder ni ser i det här inlägget. Slink in på hennes blogg för urhärlig stilinspo, och gratta henne till nya jobbet på drömmiga & Other Stories vettja!

 

IMG_2455

IMG_5688

IMG_2459Den här dagen var så underbar! Jag kom hem med så mycket kärlek och pepp från alla fina mänskor vi träffade, och ett gäng flyttlådor lättare – LOVE IT!

 

vanja wikström loppis 3…och givetvis en hel del stålars! Hela 6500 pix lyckades jag skrapa ihop – HUR bra?! Tänker att jag skriver ut summan, så kanske det peppar nån att styra upp en egen loppis. För det ska man verkligen veta, att när man orkar ta tag i det och genomföra en loppis blir det aaalltid mer pengar än vad man tror. För även om man säljer billigt så säljer man ju MYCKET, och många bäckar små….

Så att få komma hem till en TOKrensad garderob och källare MED PENGAR PÅ FICKAN var…ljuvligt! Så glad att jag och lovely Josefin gjorde detta, det gör vi om! TACK alla ni som kom i dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Vanja!
  Det hoppas jag

  Lisa Pietrzak 2015-09-01 19:33:44 http://None
  Svara
 • Men shit va skoj!
  Hade önskat att jag vart i Stockholm för då hade jag stått först, hahahaha.
  På lördag ska jag dock dit och härja men då är det ju ingen Loppis 🙁
  Och du….den 3 november är det denna mamman som ska unna sig en egendag alldeles själv i Stockholm och då du ska jag äta frulle på ditt favvohak, äntligen! Som jag längtar!!!!
  kram Jossan

  Jossan 2015-08-31 17:37:32 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
  Svara
 • Hej Vanja! Jag hann inte titta förbi igår på loppisen som jag hade velat

  Lisa Pietrzak 2015-08-31 10:26:03 http://None
  Svara
 • Oooh My vad mycket pengar… Jag har lådvis utrensat med kläder men att ställa sig här i nåt hörn skulle inte ge en krona, möjligen ett gäng skumma blickar. Haha!

  Karin & Z 2015-08-31 09:43:22 http://None
  Svara
 • Tack för en supermysig och bra loppis! Hittade några fynd!

  Alice 2015-08-31 09:11:50 http://None
  Svara
 • Ååh vad kul ni ser ut att ha haft de. SÅ synd att jag inte bor i Sthlm. Annars hade jag kommit och shoppat loss.
  Orkar du nån gång framöver så får du gärna ha en bloopis på bloggen. Typ när dygnet blivit utökat med 24h till

  SarA 2015-08-31 01:51:34 http://Sarawo.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!