Loppisen blir av – komsi komsi!

loppisEftersom vädret ser ut att leverera i morgon söndag så har vi bestämt att NU JÄKLAR BLIRE LOPPIIIIIIIIS! Så vi köööör alltså! Vi smäller upp en casual loppis mittemot Skrapan på södermalm, så komsi kooomsi! Vi drar igång nånstans runt kl 12 imorgon söndag 30:e augusti och håller på tills dess att kläderna (förhoppningsvis) tar slut!

Jag kommer bjussa på en salig blandning av kläder, väskor och skor till fräsiga priser! Har storlek 38 i skor, och kläderna är i XS, S och M. Och ni vet ju hur sjukt jäkla snygg Josefin är, så ni kan ju tänka er vilka FAB fynd hon kommer ta med sig! Bring cash (annars finns det en bankomat precis där vi står) men ladda allra helst ner Swish om ni inte redan har denna magiska app som som gör livet SÅ mycket enklare!

Komsi komsi nu hörrni – och tipsa ALLA ni känner! Vi vill inte få med oss NÅGONTING tillbaka hem!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag undrar samma sak! Blev ni av med alla fynd eller kommer en liten loppis snart igen?! Hoppas!

    Evelina 2015-08-31 01:23:49 http://None
    Svara
  • men hörrdu, ana bitterheten att jag såg detta NU!?? :O restloppis nån dag eller? 😉 ev donation till bättre behövande (läs: mig) av överflödet? *skämt*

    ISA 2015-08-30 18:20:01 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!