100 000 lyssningar på podden!

josefin och vanja poddALLTSÅ! Det här är ju FREAKING BANANAS! Efter att bara ha poddat några veckor och med 7 ynka avsnitt i ryggen har vår älskade poddis redan över HUNDRA TUSEN SPELNINGAR! Jag och Josefin upptäckte detta i går och blev bara så jäklans rackarns satans HAPPY CLAPPY!

Och det är ER vi ska tacka! Ni som lyssnar, som ger oss feedback och som sprider ordet vidare. Det är OVÄRDERLIGT! Vi är så sjukt stolta att ni är med oss varje vecka, att lyssnarantalet ständigt går uppåt och att vi får hänga i era öron.

Nåt som är extra skoj är att det känns som att även podden har börjat bli lite av ett community, precis som bloggen. Och i poddgänget märker jag att det är en lite annan skara faktiskt, än enbart mina kära blogoliner. Josefins följare har hittat till mig, mina följare har hittat till henne – och sen har podden liksom dessutom fått ett eget liv. Några har hittat oss ENBART via den, och utifrån poddisen hittat till våra bloggar osv. Så jäkla KUL! Vi blir fler och fler som hänger här, och vårt FAB-iga virtuella girl crew växer. I LOVE IT!

Otroligt kul också att se att andra bloggare har tipsat om vår poddis. Fantastiska Elisabeth Lindroth, überlovely Knavis och nu senast the one and only Engla!

FÖRSTÅR NI ATT HÖSTPEPPEN NU ÄR NÄSTAN OUTHÄRDLIGT ENORM?! #övertaggaddeluxe Alla avsnitt av vår älskade poddis hittas HÄR!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har blivit förälskad i dig!Hitta dig via gravid vecka för vecka och har följt dig sen dess.Har riktig girlcrush!Och så roligt med podd!Får inte nog!Älskar följa eran renovering och som ny bliven mamma älskar jag när du skriver om Grodan(varför kallar ni honom grodan?). Tycker ni är riktigt coola föräldrar och jag ser väldigt mycket upp till er.

  lisa 2015-08-28 20:54:46 http://None
  Svara
 • Ni förtjänar all framgång, så jäkla bra är ni, veckans höjdpunkt!

  Jenny 2015-08-28 17:43:46 http://None
  Svara
 • Eran podd är bäst. 🙂

  Louise 2015-08-28 15:52:50 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!