Darling Etsy

etsyIdag ska jag å Josefin ses å spela in podd, och denna veckas ämne är STIL. Och för att få till någon slags stil på min egen klädfront handlar det SÅ mycket om inspiration. Från bloggar, från Insta, från magasin, från fräsiga bruttor på gatan – och på senaste tiden från underbara älskade fantastiska Etsy!

Vet att många av er redan har koll på denna GULDSAJT, men om det finns någon blogolin som missat det makalösa i att klicka sig runt på Etsy, så tipsar jag om den igen. Jag ÄLSKAR deras nyhetsbrev och klickar mig i princip alltid vidare därifrån till en massa underbar inspo. Här ovan ser ni mina favoriter just nu. De handgjorda skorna ovan (med leoprintet) är jag i det närmaste BESATT av och farligt nära att klicka hem.

Så för alla som vill ha stilinspo – vare sig det gäller på outfit- eller inredningsfronten – in med er på Etsy omedelbums! Och tipsa gärna om ni har några favoritshoppar där!

Skorna hittas här, väskan hittas här, ringen här och bhn här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ikväll är det tjej-kväll i stan där jag bor. 20% i butikerna. Jag kommer att vara där. Givetvis. Topp-taggad av Stil-avsnittet.

  Vicki 2015-08-27 09:10:17 http://None
  Svara
 • Ska bli så kul att lyssna på! Jag har verkligen heelt tappat bort min stil de senaste åren. Arbetar på sjukhus och kan varken ha smycken eller parfym på jobbet. Och går runt i landstingspyamas hela dagarna.. Visserligen sååå bekvämt och ganska praktiskt att slippa fundera på morgonen men blir heelt handfallen på fritiden..

  E 2015-08-27 00:11:37 http://None
  Svara
 • Vanja, du är så råcool. Tack för all inspo i kläd och inredningsväg du städigt delar. TACK TACK TACK.

  Jag skulle nu vilja låna dina inspirerande hjärna och idéer till namn. Jag väntar mitt första barn som är en liten pöjk. Du kan så mycket och har så bra förslag i typ allt. Så nu vill jag super gärna ha din hjälp! Jag har faktiskt luskat lite i att du gillar namnen Penny och Singo. Iggy och Penny, där har du dig en as ball uppsättning. Båda med y, och båda superFINA!
  But I need more. Jag är också inne på udda namn. Helst ingenting som finns med på någon tråkig topplista. Jag gillar Tiger men min sambo tycker att det är liiiite övergränsen.

  Hoppas du vill dela med dig av några udda och unika namn som du tycker är fina/har hört/vars vänners barn heter/något barn på Grodans förskola. Om du orkar och vill. Mega TACK på förhand. Kram

  A 2015-08-26 15:08:10 http://None
  Svara
 • Dör lite för dom leomönstrade, men dom är lite för dyra för min studentbudget plus att jag äger cirka fem leopardmönstrade skor redan hehe.

  Paula 2015-08-26 12:23:47 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!