Podden har landat!

Nuuuu mina älskade fina blogoliner och poddlyssnare så finns det senaste avsnittet av vår äääääälskade podd ute! Som ni vet ägnade jag och Josefin detta avsnitt till att svara på frågor. Tack vare era braiga funderingar fick vi till en mix av både lätta och enkla ämnen, och lite tyngre och svårare. Det var SÅ KUL att se vad ni var nyfikna på vad gäller oss, och SÅÅÅÅÅ KUUUUUUL att svara!

Vi berörde bland annat:

– Vad är det mest olagliga vi gjort?

– Hur skaffar man nya vänner om man flyttat till en ny stad och/eller känner att ens gamla gäng inte är hundra?

– Är vi nöjda med våra utseenden?

Josefin pratar också om hur hon hanterade sin pappas bortgång för snart tre år sen, och jag berättar storyn om hur det gick till när Niklas friade till mig – via en tatuering. Och mycket mycket MYCKET (vårt längsta avsnitt hittills he he) annat. Ni hör ju – YOU DON`T WANT TO MISS IT! Så dra igång spelaren ovan, eller lyssna i era poddappar!

Följ oss gärna på @josefinochvanja (bjussade på två pics på mig själv i lååååångt hår där nyligen – vi lägger upp lite allt möjligt skoj) och fortsätt posta bilder på #JosefinOchVanja. Glädjen när vi ser en ny bild på VÅR tagg är…nästan obehagligt intensiv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Lärare rockar! 😀 min största dröm också och jag gjorde det.

    Ni har fått till podden riktigt bra tycker jag 🙂 det är bra tempo och ni är intressanta.

    JoLi 2015-08-06 12:01:46 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Kan ni inte ägna ett avsnitt åt nästa säsong- HÖSTEN?

    Emma 2015-08-05 18:40:18 http://None
    Svara
  • För den som tycker att disktrasehållaren du tipsade om i poden är lite för dyr så finns det en ”liknande” på ebay, dock i plast och med suggpropp för hela 10 kronor! Samma princip typ men långt ifrån lika snygg som den ni har men funkar perfekt – ett av mina bättre köp! 🙂 tips tips!

    Mie 2015-08-05 17:14:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!