Peppra oss!

Fråga

Imorgon klockan 14.00 ses jag å Josefin för att spela in avsnitt nummer 6 av vår älskade podd. Eftersom detta avsnitt blir ett fråga/svarsavsnitt så behöver vi ju såklart er hjälp – med att hitta på braiga frågor. Ju personligare desto bättre! Det bli ju skojigast så liksom.

Vi samlar alla frågor under denna bild, fast på vårt gemensamma Instagramkonto @josefinochvanja, så slink gärna in där och plita ner en undring. Så gör vi vårt bästa för att styra upp insiktsfulla (?!) svar i morgon!

Och för er som är sugna på el poddo så hittas alla våra avsnitt HÄR! Eller så söker ni på ”Josefin & Vanja” i era poddappar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Men åh, så neggo några av ovanstående frågor är! Ont i magen-känsla att läsa känner jag personligen. Nåväl, jag har också frågor (lite mer peppiga, hoppas jag) ! 1) Vanja, vad är det skojigaste med att ha barn? 2) Vilket plagg är det mest ovärderliga i er garderob, typ det ni aldrig någonsin skulle kunna leva utan? 3) Vad är meningen med livet? 4) Om rött kort existerade på arbeten och ni fick varsitt (dvs absolut inte alls någonsin igen arbeta inom samma bransch som ni gör nu – heja sportreferenser!) – vad skulle ni jobba med istället? 5) Är ni feminister?

  Har precis upptäckt er podd och det lilla jag hunnit höra hittills tycker jag är TOPP, tycker den är svinbra att ha på min cykeltur till jobbet på morgonen! Hoppas ni fortsätter i all evinnerlighet (typ), ni är bäst! Kram!

  Therese 2015-08-04 20:40:42 http://None
  Svara
 • Hade DI några komplex för din kropp när du va ung och vad? Har du det nu? Varför sög du så länge på tummen och ångrar du det idag. Du ler oftast med stängd mun eller från sidan. Är du missnöjd med dina tänder? Är. Du missnöjd över nåt annat med din kropp? Vill du ha större bröst? Ville du de när du va liten? Var du tjock när du va yngre? Är det viktigt för dug att vara smal? Varför? Du sa i ångest avsnittet att du inte har ångest men sen att du har ångest över ditt hår? Känner du dig ibland som en dålig mamma? Typ när du glömt nåt eller inte vill leka eller när du blir arg på han? Vad gör dug nere och ledsen? Vill du vara kändis? Hur är det att ha sex i en vattensäng!? Guppar det? Är Niklas mamma rik? Hejdå!!

  Lisa 2015-08-04 15:38:53 http://None
  Svara
 • Och hur mycket tjänar ni på era bloggar!?

  Lena 2015-08-04 15:01:31 http://None
  Svara
 • Hej! Har inte insta så skriver här ist och hoppas att det kommer med!

  1. Hur tänker ni kring syskon till Iggy? Du är ju trots allt inte jätteung och det blir ju inte lättare med åren precis. plus att risk för att fostret har skador ökar. Känner du ingen stress över det?

  2. du är väldigt positiv till att vara egen företagare men ser du inte några nackdelar, typ att inte kunna ha semester och vara hemma länge med iggy? Ständig stress att man måste jobba, familjen får vänta? Minns att Niklas efter samtal med sin far sålde sin del i butiken han hade för att få mer tid med iggy. Men har ni den tiden nu? Tänker på att han började tidigt på föris och går sommarfröris också.

  3. Varför vill du lämna ut så mkt av ditt privatliv till okända människor?’ En plan är kanske att få massa publicitet för att synas och få igång era företag?

  4. Får ni bättre pris på Nytorget 6 som stammisar och hur mkt pengar lägger ni på frukost per månad egentligen?

  5. Har du många vänner som du umgås med utan för jobb och familj? Man ser sällan några i bloggen, kanske är det så att det är önskemål från dem?

  6 och hur tycker egentligen er släkt, familj och vänner om att ni bloggar och vloggar. Upplever att Niklas inte är jättebekväm med att vara framför kameran. Och att han tyckte det var lite pinsamt att filma när han var på ö-festen med sina kompisar.

  Ska bli sååå spännande att få höra svaren!

  Lena 2015-08-04 14:59:33 http://None
  Svara
 • Om ni skulle flyttat till en stad utaomlands, vilken hade det då blivit och varför?

  Lisa 2015-08-04 14:47:43 http://None
  Svara
 • Åh hoppas att det funkar att ställa en fråga här också!
  Jag är nyligen preggo (HJÄLP) och har ärligt talat lite panik på torpet då jag inte har en aning om något då jag är först i min bekantskapskrets med att bli preggofierad.
  SÅ. Berätta gärna de där grejerna man gärna vill veta men ingen säger!
  Känns som att det är extremt mycket prylar som händer som man liksom inte vet om. Vore OVÄRDERLIGT med lite tips samt något så jag kan förbereda mig mentalt.

  KRAM

  M 2015-08-04 13:07:55 http://None
  Svara
 • Halloj Vanja! Jag undrar om du har en bucketlist och vad som står på den?

  Sofia 2015-08-04 12:04:48 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja veta hur tusan man ska kunna hålla fast och våga vara den man är i dagens samhälle. Jag inspireras alltid lite för mycket av vad andra tycker och tänker när det kommer till utseende, kläder, levnadssätt och känner mig som en kameleont ungefär och jag är ju för tusan 29 år. Jag borde kunna vara mig själv nu ju.
  Det finns instagram, bloggar och poddar. Hur håller man fast i sig själv i bruset?
  För att ständigt vilja vara någon annan är sjukt utmattande.

  Sofie 2015-08-04 10:49:34 http://None
  Svara
 • Hej och fy vad längesen jag kommenterade! Fy skäms på mig 😉 jag undrar hur du och Niklas tänker kring uppfostran, trots, utbrott etc sånt som sakta men säkert närmar sig! Min dotter är några månader yngre än Iggster men har redan börjat visa tendenser till riktig trots! *smiley som håller pistol mot huvudet* puss och kram fina du

  Ellis 2015-08-04 01:32:39 http://None
  Svara
 • Hur har sexlivet förändrats under Iggys levnadsår? Hur ofta får man egentligen till det som småbarnsförälder?

  Och preventivmedel, några tips på om det är bra/dåligt att köra på samma metod man gjorde innan man fick barn som efter förlossningen?

  C 2015-08-04 00:08:39 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!