Teknikens under…

DSC09775Pust! Såhär såg det ut tidigare ikväll när jag å Josefin skulle spela in el poddo via Skype. Glada i hågen körde vi på (efter rätt mycket tekniskt fix and trix, svårare än vad man kan tro det här att få vettigt ljud när man kör via Skype), men efter avslutad inspelning får Josefins skruttiga dator tokfnatt och självraderar (!) filerna. Suck.

Men skam den som ger sig, för givetvis SKA en podd ut även denna vecka! Så i morgon kommer vi sammanstråla i den arla morgonstund och leta efter lämpligt poddinspelningsställe. Glammiskontoret är ett förslag. Där är vi dock inte ensamma, så eventuellt funkar inte det (måste ju vara tyyyyst runtomkring när man poddar). Hemma hos mig är definitivt  inte ett alternativ, där kryllar det av diverse hantverkare som gör alla möjliga och omöjliga ljud.

Plan B (om Glammisoffice inte funkar) är att slinka till Nytorget 6 och kolla om vi kan få låna deras härliga undervåning, om de inte har gäster där. Håhåjaja, nåt poddställe ska vi välan hitta. Temat denna gång är kärlek – nåt särskilt ni vill att vi ska ta upp kring det?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men fy så segt! Men inget ont som inte har något gott med sig; Då får ni ju träffas IRL och snickesnacka ännu en gång. Och kärlek är ju ett rätt mysigt ämne ändå =D
    Vill passa på att tacka för en underbar blogg, youtube-kanal och nu även en fantastisk PODD! Äääälskar det!
    Har ju tvärr ett låst instagramkonto (pga bilder på min dotter) annars hade jag taggat en av mina fm-promenader med #josefinochvanja =D

    Catrin Wiberg 2015-07-29 22:43:05 http://catrinwiberg.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!