Kärleksavsnittet!

NUUU har podden landat – här har ni Kärleksavsnittet! Den här gången pratar vi om hur vi är när det kommer till kärlek och relationer, och inser att vi är varandras diametrala motsatser på den punkten. Jag ger mina bästa tips på hur man håller en relation levande (jag å Laxen firar 10 lyckliga år i augusti) och vi pratar om vad ”you know when you know” innebär på relationsfronten.

Vi går också in på hur det känns att göra slut, olycklig kärlek (när upplevde vi sånt och vad gör man åt det?) och hur vi ser på otrohet. Går det att förlåta? Går det att glömma? Har vi varit otrogna eller blivit bedragna?

Följ oss på Instagram på @josefinochvanja och fortsätt dela med er av vilka ni är på #JosefinOchVanja, vi kollar som ni vet taggen som BESATTA och blir så sjukt happy clappy när vi får se en ny bild!

Hoppas ni gillar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ännu ett bra avsnitt. Igenkänningsfaktorn är alltid hög.
  Har själv ett 13 år långt förhållande bakom mig.
  När det tog slut och jag inte träffade någon annan så började jag helt ärligt att tänka att det där hade varit min chans. Och att jag förmodligen skulle få nöja mig med mindre. Inget kunde ju bli bättre än det där. Och det ville jag ju inte. Inte nöja mig. Så jag fick nog helt enkelt bli utan.
  Men. Så blev det som med Mr Niklas. Jag träffade en helt magisk kille. Tror dock inte att jag att jag hade kunnat träffa honom utan mina tidigare erfarenheter. Tror inte jag hade kunnat så tydligt se vilka fantastiska kvaliteter han besatt. Så på sätt och vis så gav det ena det andra. Märkligt nog.

  Vicki 2015-07-31 23:09:00 http://None
  Svara
 • Gillar era poddar, detta ämnet var dock tufft att lyssna på. Grät som ett otröstligt litet barn hela kvällen eftersom jag upplever en liknande situation som den du berättade om ditt ex. Det gör så ont i mitt hjärta, det känns som det spricker på 1000miljoner ställen. Jag och min sambo har det så bra ihop, han är utan tvekan den bästa människa jag träffat, vi skrattar, har samma värderingar, älskar varandra innerligt och ändå känns något fel. Problemet ligger bara hos mig, jag kämpar för att få tillbaka en lugn känslosvär där man kan bara vara men mina dagar fylls av ångest. Jag mår illa när jag tänker på ett liv utan honom. Vet inte ens vart jag vill komma med detta men det var skönt att höra att någon känt likadant även om jag hade hoppats på att det skulle finnas en annan utväg. Ett exempel på där någon kommit ur denna svacka och fortsatt tillsammans, jag vill ju vara med min man. Nu känns det som att jag är fast i en känsla att vad jag än gör kommer det att bli fel.

  E 2015-07-30 08:54:58 http://None
  Svara
 • Har inte lyssnat än men kommer göra det när jag börjar jobba igen 🙂

  CARRO 2015-07-30 01:12:42 http://None
  Svara
 • Wiiiihooo äntligen ett nytt avsnitt. Som ja har längtat

  Louise 2015-07-29 19:32:11 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!