Söndag = poddlyssningsdag

Eftersom söndagar är perfekta poddlyssnardagar måste jag puffa lite för mitt och Josefins senaste avsnitt – Ångestavsnittet! Lyssnade på det själv i går och det är verkligen väldigt personligt. Vi pratar till exempel om våra erfarenheter av mobbing (ett av mina härliga öknamn när det begav sig var Fetmadvärgen, saknar inte det kan jag väl säga) och alkoholmissbruk. Josefin är nykter sen fem år tillbaka och berättar om sin kamp för att vinna över alkoholen.

Vi går också in på självförtroende och självkänsla, och ger tips på hur man kan bygga upp sig själv när man inte är så trygg. Och en massa massa mer.

Som vanligt hittar ni oss i alla poddappar om ni söker på Josefin & Vanja. Följ oss gärna på Insta på @josefinochvanja och fortsätt fylla vår hashtag #JosefinOchVanja med era UNDERBARA bilder – varenda en är som en present! Love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!