Att poddaär som terapi

DSC09687Pust! I går sågs jag och Josefin hemma i min soffa för veckans poddinspelning. Som vanligt var det ASKUL, även om detta avsnitt berörde rätt tunga ämnen, och snuddade vid väldigt jobbiga kapitel i bådas våra liv. Det här avsnittet är helt klart vårt mest personliga hittills, för på nåt sätt är det absolut lättast att vara personlig just i podden.

Självklart är jag personlig här i bloggen också, och på Instagram och på YouTube-kanalen. Men i podden blir det ÄNNU närmre. Där finns ingen tid att formulera sig extra tjusigt, eller filtrera bort någonting. Nej, i podden bara ÖSER DET UT, liksom. Inget filter och ingen censur.

Gårdagens podd djupdök som sagt i saker som varit rätt tuffa för oss, men som format oss till de mänskor vi är i dag, och som vi ändå på nåt sätt därför är tacksamma för. Vi pratade om sånt som jag nästan förträngt, just för att det inte är sånt som man direkt VILL minnas.

Efter vår poddsession var vi rätt urlakade, det tar på krafterna att prata om jobbiga saker. Kan tänka mig att känslan är lite liknande den man får efter en terapisession. Pust.

 

DSC09689Ännu en gång upptäckte jag och Josefin att vi bar på liknande erfarenheter, vilket var väldigt intressant. Vår relation är ju ganska konstig egentligen. Vi känner inte varandra särskilt bra, bara att vi klickar och vill göra en massa saker tillsammans. Vi startade upp podden, och nu sitter vi en gång i veckan hemma i min soffa och pratar om rätt tunga ämnen (framförallt i går) – inför publik. Ett rätt märkligt sätt att umgås. Men också ett väldigt spännande sätt att lära känna någon på. Lite av ett socialt experiment ha ha…

Är väldigt glad att jag träffat Josefin, och att vi startat den här podden ihop.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • älskar också dessa poddar! att få tillgång till hur andra ser och tänker på saker och ting. gillar att lyssna på er podd. varken på ytan eller på djupet är ni inte alls som jag. och det är det som är kul. för oftast är ju dem man har runt omkring sig väldigt lik en själv på många sätt. man delar erfarenheter och livsåskådning. det är ju härligt på sitt sätt. men mest utvecklande är det ju att ta in saker som man inte själv tänkt på eller upplevt.

    Vicki 2015-07-22 14:43:34 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!