Josefin&Vanja

IMG_0980

Jag och Josefin har ju dragit igång en gemensam Insta där vi kommer posta lite allt möjligt; sånt som är relaterat till podden, sånt som inspirerar oss och sånt som känns personligt och roligt att dela. Josefin la till exempel upp en gammal bild på sig själv i en av lägenheterna vi pratade om i poddens Bostadsavnitt, SÅ kul att spana in tycker jag; en långhårig och 21-årig Josefin, kramandes med en katt i sitt fina lilla kök. Måste rota fram nån liknande golden oldie på mig och posta!

Problemet är bara *host host* att jag är så gammal att mina bilder från när jag flyttade hemifrån ju finns på papper, och inte i en dator… *får bli en tripp ner till källaren*

IMG_0978

Varje gång jag loggar in på JosefinOchVanja-kontot så möts jag av en massa hjärtan och nya följare, vilket gör mig SÅ GLAD! Redan 400 fina mänskor som signat upp till vårt konto, känns så rackarns skoj! Jag och Josefin vill ju göra typ en miljard roliga projekt ihop, och det här Instakontot känns lite som grunden till det, början på vår gemensamma resa typ.

Så häng med oss vettja! Ni hittar vår Insta här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!