Dynamiska duon!

DSC09317Idag träffade jag den här fräsiga varelsen, som ni numera har benkoll på. Det är ju fantastiska Josefin, min poddpartner in crime. Vi sågs på en spontanlunch på vårt favvo-hangout Nytorget 6. Vi har verkligen funnit varandra och känner att podden är SÅ RACKARNS KUL att göra, och nu vill vi bara göra mer mer meeeeer grejer ihop!

 

DSC09304Vi är lika på många sätt, men ändå väldigt olika. Så vi känner att vi kompletterar varandra toppenbra. Vi har också samma driv och lust att göragöragöööraaaa, så nu tänker vi att vi ska slå våra påsar ihop ännu mer och hitta på fler grejer ihop!

 

DSC09307Älskar att äta med andra bloggare, då behöver man inte känna sig som det enda ufot på restaurangen…

 

vanja wikström 5Under den här lunchen kom vi på typ en miljard projekt som vi skulle vilja göra ihop. Webbteve, redaktionellt material – ja, vi är dessutom lika megalomaniska båda två så vi tycker inte det finns nån gräns för hur mycket grejer vi kan göra, eller hur stora, ha ha… #WorldDomination

Men – är det inte rätt skojigt att vi båda bar kepa idag? Känns som ett tecken. Great minds think alike osv.

 

DSC09309Och precis som vi snickesnackade om i senaste avsnittet av podden så gillar vi ju att GÖRA. Så nu tänker vi att – nu GÖR vi liksom! Går det bra så är det skoj, blir det platt fall så har i alla fall ni blogoliner fått följa med på en skojig resa. För givetvis ska ni hänga med, och självklart vill vi som vanligt att ni är med och tycker till och guidar. För det är ju för ER som vi vill hitta på roliga grejer; för att roa och inspirera ER. Och oss själva såklart.

 

vanja wikström 2Om ni har några idéer kring saker som ni tycker att det vore skoj om jag och Josefin gjorde ihop, så spill the beans bara! Ni har ju alltid asbra input, så säg gärna vad ni tycker!

 

DSC09367Josefin alltså. Alltid så jäkla piffig. Vi delar kärleken till stora örhängen, jag blev typ grön av avund på de här raringarna som hon rockade i dag.

 

DSC09363Hittas på H&M, så dessutom billiga. Kanske måste copy-catta detta rakt av å dra en repa till H&M… Hon är ju trots allt en modebloggare, så hon får ju räkna med att inspirera till copy cat-köp liksom…

 

vanja wikströmHursom, nåt vi gjorde direkt på lunchen var att starta ett gemensamt Instagramkonto. Det kommer vi ratta tillsammans, och det kommer bli PROPPAT med inspiration! Följ oss mer än gärna där. Ni kan tjuvkika på det här, och ni hittar oss på @josefinochvanja!

Jag är så himla glad att jag träffat denna mänska, jag tror på riktigt att vi kommer uträtta storverk ihop! Woop wooooop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vad underbart! Älskar podden så är helt säker på att vad ni än gör efter det inte kan bli annat än bra 🙂 Längtar tills vad-det-än-är kommer ut!

    Sanna 2015-07-18 00:08:46 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!