Josefin&Vanja / Karriäravsnittet

Här är det – avsnitt tre av el poddo! Rykande färskt då det spelades in för mindre än 24timmar sen. Som jag berättade i går så är ju temat för detta avsnitt Karriär, men istället för pepp pepp PEPP så blev det en hel del prat om när karriären tar över livet, och varför det inte alltid är så bra.

Lyssna genom att trycka på playknappen ovan, eller i den inbyggda poddappen i iPhone. Ni hittar oss också i alla andra poddappar som Podkicker, Podcaster och Beyondpod samt i iTunes om ni söker på ”Josefin & Vanja”.

Och hörrni! Glöm inte att hashtagga #JosefinOchVanja, vi är inne å spanar efter nya bilder varenda dag som ivriga kids på skattjakt. Och vi blir LIKA RACKARNS GLADA varje gång det dyker upp nåt nytt på taggen!

För er som vill lyssna ikapp hittas alla våra poddavsnitt här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
  • Toppenbra avsnitt! Ser fram emot avsnittet om egenföretagande 🙂

    JENNY 2015-07-30 22:10:33 http://None
    Svara
  • Såg att hela min kommentar inte kom med först, testar igen. Å kul att du svarar 🙂 Superbra och härlig podd!! Tycker man blir väldigt glad och inspirerad av er 🙂 Började följa dig Vanja i Gravid vecka för vecka och sen i er egen youtube kanal. Jag är en person som lyssnar och har lyssnat länge på olika poddar och jag kom ihåg att jag tänkte när jag såg dina youtube klipp att du skulle passa så bra i att göra en podd 😉 Och för mig får ni mer än gärna prata på i 57 min 🙂

    Sandra 2015-07-16 21:48:15 http://None
    Svara
  • Tycker om podden fast detta var ju 95% josefin och 5% vanja,.. Kändes som du knappt hann ta ett andetag innan josefin tog över igen. Förlåt för tråkig feedback men det störde mig verkligen!

    Ninni 2015-07-16 20:47:46 http://None
    Svara
  • Som jag längtat hem för att kunna lyssna på podden. Ikväll så!

    Vickk 2015-07-16 19:30:11 http://None
    Svara
  • Superbra och härlig podd!! Tycker man blir väldigt glad och inspirerad av er

    Sandra 2015-07-16 12:28:37 http://None
    Svara
  • Nu har jag sträcklyssnat på alla tre avsnitten och känner bara – YES! Det är lite babbligt, utsvävningar, lite ditten å datten, och jättemysigt! Åh, ni har så kul, man hör det – blir nästan avis och sugen på att babbla med mina kompisar (bor i ett annat land) men ni duger gott och väl som substitut så länge 😉

    Annie 2015-07-16 02:29:17 http://None
    Svara
  • Hej fina! Podden är super, har redan blivit lite av en tradition att lyssna på den medan jag går hem från jobbet. Mitt problem är ljudvolymen. När jag går på trottoaren vid en (glest trafikerad) väg måste jag trycka i hörlurarna medan jag går för att höra er! Snälla köp var sin mick eller sitt mycket närmare. Vill ju fortsätta med min mysiga tradition och inte behöva vänta tills jag kommer hem med att lyssna.. detta har jag upplevt alla tre avsnitten. Jag störs inte av att rummet inte är så möblerat eller ljudkvaliten, det är just volymen (och ja jag lyssnar på högsta 😉 kram!

    Jojo 2015-07-15 20:26:46 http://None
    Svara
  • har en känsla att jag kommer vilja starta ett företag eller nått efter detta avsnitt 😉

    ISA 2015-07-15 17:37:46 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Jag tycker också att det vore bra med en liten intro innan ni går jättedjupt i ämnet. Ni sa aldrig i avsnittet vad ni faktiskt jobbar med tex. Vilken position ni har just nu osv. Men ni är jättehärliga att lyssna på och allt känns väldigt ärligt. Keep it up!

    matilda 2015-07-15 15:57:09 http://None
    Svara
  • Kul podd! 🙂 Men jag tycker Vanja och Josefin är MYCKET lättare att säga och flyter enkelt i munnen. Josefin och Vanja låter stolpigt 😉 tror det är flr att vanja slutar på a och man liksom bara fortsätter. Josefin är så hårt för det tar slut liksom. Men man tycker tydligen olika där! Skitsamma, bra podd men presentera gärna er också, alltså påriktigt, inte som i första avsnittet. Tycker många poddare är dåliga på det. Namn – för OCH efternamn, vad ni jobbar med och vad ni har jobbat med, en liten intro liksom. Kram

    emma 2015-07-15 14:44:32 http://None
    Svara
  • Hur jag än gör så hittar jag den inte i podkicker 🙁

    Erika 2015-07-15 13:16:17 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!