Thanx for the LOVE!

josefin-och-vanja-podcast-2Men HÖRRNININI! Lyckan, glädjen, stoltheten och PEPPEN att få läsa era kommentarer om min och Josefins podd! TACK fina fina underbara ni för att ni:

1) Tar er tid att lyssna

2) Tar er tid att ge feedback

3) GÖR MIN F*CKING VECKA! #HappyClappy

 

josefin-och-vanja-podcast-6Vi är så glada och stolta att ni är med oss på den här resan, för det ÄR verkligen en resa för oss. Mitt i inspelningen av premiäravsnittet kom vi till exempel på att vi ju faktiskt inte känner varandra. Jag å Josefin har bara setts ett fåtal gånger, så vår relation kommer utvecklas i takt med podden. Förhoppningsvis till nåt fantastiskt, ha ha!

Några av er uppmärksammade att ljudet inte var tipptopp, och det har vi kirrat till avsnitt nr 2. Det är ju dessvärre redan inspelat, så ni som tyckte att podden var för lång får ett avsnitt till som är av samma längd. Men sen kommer vi (försöka…) begränsa babblandet till omkring 45 minuter. Vi tänker att ni som gillade längden då får sukta efter lite mer (alltid trevligt), utan att vi skrämmer bort er som tyckte att en timma var för långt. Hoppas det blir en bra kompromiss!

I kommande avsnitt har vi också ett huvudämne som vi håller oss till, såna ämnen som ni har tipsat oss om. Vi fortsätter med varsitt superdupertips som vi tycker förtjänar att spridas och sen ska vi jobba på att få in lite mer pauser så att vi hinner andas och ni hinner…ja, få en paus från vårt bubblande helt enkelt.

Precis som med nya lyan får vi tillsammans göra podden lite bättre för varje avsnitt. Ska bli SÅ KUL att få forma det här tillsammans med er!

 

josefin-och-vanja-podcast-5Och till sist vill jag bara säga SHITOF*CKINGBERTO vad KUL det är att några av er redan gått loss på vår hashtag #JosefinOchVanja! GULD värt för oss att ni hjälper till att sprida ordet om el poddo såklart, men framförallt känns det som julafton varje gång man klickar in sig där för att se om det dykt upp nåt nytt.

TACK fina fantastiska förträffliga ni för all kärlek!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Åh!! Var har josefin köpt sin tröja??

    Emelie 2015-07-20 21:34:11 http://None
    Svara
  • Åh! Var har josefin köpt sin tröja?

    Emelie 2015-07-20 21:32:18 http://None
    Svara
  • Lyssnade på första avsnittet idag och jag kan säga att jag är HOOKED! Skithärlig! Och ni lyckades verkligen peppa mig! Jag älskar att bli inspirerad och ska nu anamma det här med att bäst inte ska vara bras fiende. Tog åt mig av det eftersom jag många gånger tänker att det inte är någon idé att göra vissa saker eftersom det redan finns andra som är mycket bättre. Det är så dumt att tänka så! Så TACK till er för att ni satte ord på det och en massa annat. Ska lyssna på det andra avsittet imorgon! Kram

    Melissa 2015-07-08 23:47:39 http://abossbitch.wordpress.com
    Svara
  • Ååh lyssnade precis klart på erat första poddavsnitt, hur bra??? Ser redan framemot nästa 😀
    Ni ville att vi lyssnare skulle komma med önskemål, jag hade blivit väldigt glad om ni hade pratat om ”hur man kommer över ett brustet hjärta” och ”första riktiga kärleken”.
    Älskar din blogg och youtube kanal, ha det bra <3

    F 2015-07-08 02:31:26 http://None
    Svara
  • Bra pod!! Men personligen tycker jag att namnet Vanja och Josefin (#vanjaochjosefin) har ett myyyycket bättre flow än Josefin och Vanja. Haha, tycker det blir så hackigt när man ska säga det…

    Ap 2015-07-02 19:43:56 http://None
    Svara
  • Ville bara kika in och säga att jag ÄLSKADE podden!! Jag går och väntar på att min bebis ska titta ut och låg idag på stranden och lyssnade på ert babbel. Ni är verkligen superdupermysiga! Jag kommer fortsätta lyssna! Och jag tyckte faktiskt inte att ni pratade för snabbt, hängde absolut med i ert tempo. Men det kanske är för att jag själv är en speed-babblare 🙂

    Lina 2015-07-02 19:30:57 http://None
    Svara
  • Som sagt toppenroligt!

    Vicki 2015-07-02 12:24:25 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!