Podd-peppen!

vanja wikström josefin dahlberg podd 6Igår var jag och spelade in avsnitt nummer 2 av min och Josefins podd, och det var SÅ KUL! Jag hoppas innerligt innerligt INNERLIGT att ni kommer tycka om att lyssna på den, för vi tycker det är så sjukt skoj att podda!

 

vanja wikström josefin dahlberg podd 7Fick precis det första avsnittet på mail av Josefin, så jag sitter och lyssnar på det i detta NU. Och nu kanske jag låter som världens mest uppblåsta persikohårsfilur, men jag tycker vi är rätt underhållande faktiskt. Inte på ett groundbreaking-nu-förändrar-vi-världen-sätt, men på ett mysigt nu-snackar-vi-tjejsnack-med-substans-sätt. Jag tror faktiskt att jag själv skulle tycka om vår podd om jag inte var den som…poddade den. Är ni med?

 

vanja wikström josefin dahlberg podd 5Fast nu är det ju inte så viktigt vad jag tycker, utan vad NI tycker. Och jag fick precis också reda på att detta första avsnitt kommer komma ut I MORGON! Gaaaaahhhhh! Så nu är jag nervös. Jag är nervös, för tänk om ingen vill lyssna? Och ännu värre – tänk om de som lyssnar avskyr podden? Hua hua.

 

vanja wikström josefin dahlberg podd 4Man vet ju faktiskt inte, för även om säkert en del av er fina blogoliner (förhoppningsvis) tar er tid att ge oss en chans, så kanske vi inte levererar. Det är ju en sak att gilla någons blogg, men att lyssna till den när den kacklar vitt å brett om högt å lågt är nåt helt annat.

Ni kanske tycker att jag har en jobbig röst? Ett störigt skratt? Eller babblar på alldeles för mycket? Här i bloggen kan jag ju renodla tankarna innan de sätts på pränt, men i podden där bara…öser de ut liksom. På gott och ont.

 

vanja wikström josefin dahlberg podd 5Men jag tror nog att ni kommer känna igen mig. Och förhoppningsvis tycka att jag å vi är värda att lyssnas på. Och det är ju få saker som är perfekta från början, så är vi fel ute hoppas vi att ni guidar oss rätt. För vi vill ju såklart skapa nåt som ni kommer gilla att ha i lurarna nu i sommar. Vi vill hänga med er på stranden, i hängmattan, under promenaden. Vi vill helt enkelt flytta in i era öron och aldrig krypa ut!

 

vanja wikström josefin dahlberg podd 2Jag känner i alla fall att jag haft sån tur som träffat Josefin och får göra det här med henne. För jag tycker att vi klickar, att våra poddsamtal är ASROLIGA och vill göra MINST en triljon avsnitt till! Förhoppningsvis är även ni med på tåget, och då säger jag bara WATCH OUT! Tillsammans kommer ni å vi bli värsta pepp-armén som plöjer oss fram och fullkomligt tar över världen, woop woooop!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag kommer lyssna! Helt fast i poddträsket och lyssnar varje gång jag är ute o går/ till jobb/ osv. Det blir perfekt! Gud vad lika ni är förresten, visste man inte bättre skulle man kunna tro att ni är syrror 🙂 Tjing!

  Mathilda 2015-07-01 18:17:05 http://None
  Svara
 • Måste säga ang tid. Jag tror det är den där stressen man har som gör att det är så jävla jobbigt. Vår son sover helt ok, oftast bra. Men ändå finns en känsla av att han KAN ju vakna, för så är det ju. Då kan jag inte heller tokslappna av. Kan inte NJUTA som jag önskar, den där timmen på dan eller så. Kommer på mig själv med att avundas pensionärer. Vi var på semester när ham var 4 mån, på ett hotell m bara massa åttioåringar. Allt jag tänkte var Å de får lägga sig när de vill för de har ingen stress att ungen vaknar o skrisker fyrtio gånger inatt. De får sova till de vaknar. De kan göra vad de vill. De kan slappna av!!! Haha. De avrundades ju säkert oss ungdomar som var där med vår lilla bebbe.

  maja 2015-07-01 06:58:44 http://None
  Svara
 • Jag vill lyssna!! Vad heter den? Är ni bara er själva så vet jag att jag kommer fullkomligt ÄLSKA den

  Annie 2015-07-01 00:35:59 http://None
  Svara
 • Jag är ingen poddfantast (alls) men jag är säker på att ni kommer få många lyssnare 🙂

  Fick en fundering av ditt inlägg. Man skulle ju kunna flika in att det inte borde spela SÅÅÅ stor roll om andra gillar er podd eller inte, om ni har så himla skoj när ni gör den. Hmm jag är lite seg i kolan ikväll men vill ändå få ner min tanke, ska försöka förklara 😉 Jag förstår ju att sånt som ”bara” var skoj tidigare (bloggen tex) numera också är sånt som inbringar pengar men hur skiljer man på det? Och när är det ena viktigare än det andra? Skulle ni tex podda på för att ni har så nedrans skoj, även om typ ingen lyssnar? Eller blir det extrans himla roligt av tanken på att många kanske kommer att lyssna och gilla oss?

  Äsch det vart lite snurrigt, hoppas att du hänger med ändå 😉

  Kram

  Karin & Z 2015-07-01 00:18:54 http://None
  Svara
 • Ser framemot podden jättemycket! Men vad ska man söka på? Vad heter podden? Haha 🙂 kram

  Ebba 2015-06-30 23:50:14 http://None
  Svara
 • Jag kommer att lyssna!

  Vicki 2015-06-30 23:48:54 http://None
  Svara
 • Wiii, spännande!! Jag kommer absolut att lyssna ♡

  Emma 2015-06-30 23:08:19 http://None
  Svara
 • Ser fram emot o lyssna på eran podd .:)

  Louise 2015-06-30 19:31:40 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!