Poddtankar

DSC08544

I helgen gav jag mig in i poddvärlden en smula, tänkte att det ju kunde vara bra att ha lyssnat på ett gäng om man nu ska sätta igång å podda själv. He he.

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte lyssnat så mycket alls på poddar tidigare. Har inte funnits tid för det. Men nu när jag gav det en chans så måste jag säga att jag tyckte det var supermysigt! Var ju tvungen att lyssna på Värvet, eftersom man hört så mycket gott om den podden. Och den var ju helt fantastisk! Alltså, den där mannen. Kristoffer Triumf. Han är ju BRUTALT BEGÅVAD när det gäller att hitta intressanta frågor. Till och med på engelska funkade det, nåt som är extremt ovanligt tycker jag. (När svenska profiler ska omvandla sin magnetism till utländska brukar det ofta bli platt fall.)

Har också lyssnat på Systrarna Knave (är ett fan av det mesta som duktiga Knavis tar sig för), och den tyckte jag var supermysig. Det snicksnackades om allt och inget, jag tyckte om det på samma sätt som jag tycker om att läsa en blogg. Spanade även in Blankens och Swanberg, och det var också en sån snicksnackig variant. I den bjussades det på rackarns skojigt skvaller om kändisar. Sånt gillar man ju.

Nu känns det som att jag har en hel värld av skojiga poddar att upptäcka, och jag har också fått en bättre känsla för hur jag tror min och Josefins podd kommer att vara. Den kommer också bli en sån där snicksnackig en, och jag skulle tippa på att de som kommer tycka om att lyssna på den kommer göra det av ungefär samma skäl som de gillar att läsa våra bloggar. Det återstår att se.

Om allt går enligt planerna (det är dock mycket möjligt att det inte gör det…) så ska vårt första avsnitt komma ut nu på onsdag. Hoppas det gör det, för jag är så sjukt sugen på att se om ni vill lyssna, och om ni gör det – vad ni tycker! I dag ska jag dessutom träffa Josefin för att spela in avsnitt nummer två, poddpeppen är ENORM!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag älskar dina solglasögon, vart är dem ifrån?

  Ronja 2015-06-30 02:36:07 http://None
  Svara
 • Hoppas att första kommer på onsdag, ser så mycket fram emot att lyssna på er snickesnacka om ditten och datten. Blir det senare än onsdag är det nog ändå värt att vänta på! Lyssnar väldigt lite på poddar, men er kommer nog bli lätt beroendeframkallande. 😀

  Syskonet 2015-06-30 00:07:01 http://syskonet.blogg.se
  Svara
 • Längtar så ini bomben! Jag lyssnar massor på poddar. Helt perfekt när man inte har lust att lyssna på en bok.

  Vicki 2015-06-29 19:54:41 http://None
  Svara
 • Jag slukar typ allt i poddväg när jag diskar, städar, promenerar etc etc. Eller ALLT är att ta i men lyssnar slaviskt på 4-5 stycken och jag tycker såklart det är SUCCÈ att du ska börja podda. Blir lika glad varje gång det kommer ett nytt avsnitt av en podd jag gillar, och eftersom jag megagillar dig och din blogg är det här en fantastisk nyhet och jag kommer lyssna varje vecka, lovar. Kram

  anna 2015-06-29 18:37:27 http://None
  Svara
 • Blev det poddpeppen? 😀

  JoLi 2015-06-29 17:04:18 http://morgonstunder.com
  Svara
 • Haha alltså jag längtar nästan till onsdag nu!! haha no preassure men tror denna podd-kombo kommer va WINNING! 😀

  ISA 2015-06-29 14:53:52 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!