Premiärpodden inspelad!

DSC07891Den här rara lilla alienmojängen huserade på vårt soffbord i dag. För i dag spelade jag å lovely Josefin in PREMIÄRAVSNITTET av vår podd hemma hos mig! Alltså, det var SÅ kul! Det tyckte vi båda, vi var nog en smula övertaggade ha ha…

 

DSC07876Tror det finns en liiiiten risk att vi bubblade på liiiiiite för mycket och liiiiiite (eller jätte…) för fort. Men om det är så att det blev en smula bubbligt å babbligt, så är det helt enkelt för att vi var så SATANS PEPPADE! Vi ÄLSKADE att podda, ville aldrig sluta, typ. Nu gäller det bara att vi fick in nåt av värde för de som ska lyssna också bland bubbelibabblandet, så att vi får göra det här fler gånger.

 

DSC07886Det blev en hel del metadokumenterande, då det med två poddande bloggerskor i samma soffa givetvis även skulle Instagrammas, bloggas och YouTubas. #BildHets

 

DSC07888Utöver att vara en podd, så kom vi på att det här faktiskt blir lite av ett socialt experiment för oss. Jag å Josefin känner ju knappt varandra, vi vet bara att vi gillar det vi sett hittills, typ. Så vi kommer lära känna varandra allteftersom vi ses för att spela in podden, känns superkul tycker jag. Ett annorlunda sätt att hänga om inte annat!

 

vanja wikströmMetadatare nr 2. #BildHetsSomSagt

 

DSC07877Vi dukade upp med kaffe, bubbelvatten och lite snacks för att känna oss bekväma i poddsoffan. Man måste ju mysa till det, liksom. Det här första avsnittet blev framförallt en presentation av mig och Josefin, och våra tankar kring hur vi vill att podden ska komma att se ut.

Ett fast inslag är Veckans Superdupermega-Tips, där vi båda ger varsitt AWESOME guldtips som vi klurat ut under veckan. Kan tala om att varken mitt eller Josefins gick av för hackor – det är tips man VERKLIGEN vill ha!

 

vanja wikström josefin dahlbergSkål för vår splitternya podd! Första avsnittet kommer dock inte kunna finnas tillgängligt förrän om ca två veckor då det är lite tekniskt grejsimojs som måste styras innan man är up and running. Men efter det kommer det dyka upp ett avsnitt i veckan. Hoppas, hoppas HOPPAS att ni kommer tycka om den!

Men! Jag/vi har en undring till. Vi fick ju sjuuuuukt mycket bra tips när vi eftersökte ämnen att prata om (TACK BÄSTASTE NI!), och nu behöver vi er hjälp igen. Vad sjuttsingen ska podden heta? Det kommer vara en pepppig podd som ska ge vardagsinspiration. Vi kommer prata karriär, barn, stil, kärlek och en rackarns massa annat. Vi kommer utgå från oss själva och vår inställning att allt är möjligt, och vi vill gärna att ni ska bli glada, peppade och känna att världen är ER när ni lyssnar.

Vad tror ni – har ni några förslag på namn? SUPERTRIXIGT! …tycker jag.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Det första jag kom att tänka på är ”vardagslyx” eller ”vardagspepp”. Just för att vardagslyx är något du inspirerar oss bloggläsare att eftersträva =)
  Ser hur som helst framemot podden! Lycka till!

  Cecilia 2015-06-17 00:39:08 http://None
  Svara
 • Som sagts innan. Jag saknar helt kreativ förmåga. Förlitar mig alltid på andra när det kommer till sådant. Så något namnförslag kommer jag inte med. Däremot kommer jag att hängivet att lyssna, på podden. Som med all säkerhet kommer bli amazing.

  Vicki 2015-06-16 22:50:32 http://None
  Svara
 • Gillade Pepp-pod som Tone skrev 🙂
  Annars några förlslag:
  Veckans inspo (kör själv med det här namnet på bloggen ibland)
  PowerPod
  Vardagslyx med Vanja och Josefin
  BoostCast/PodBoost

  JoLi 2015-06-16 21:27:54 http://morgonstunder.com
  Svara
 • Varför inte ”blondiners bekännelser”? 🙂

  Elin 2015-06-16 20:44:52 http://None
  Svara
 • Jippiii! Vad jag ser fram emot att ni släppar podden så man kan lyssna! Jag har börjat gå till jobbet. I början lyssnade jag på musik, men kände att det blev för stressigt och högt. Sen ko jag på poddar. Har et helt gäng som väntar i kö, men er podd kommer skippa öken galant!
  Forslag till namn kan kanske vara pepp-poden? 🙂

  Annars måste jag också säga att du har en superfin blogg, peppande, inspirerande, mysig, härlig! Och jag älskar alla ord du gör till dina egna!

  Ha en superbra dag!

  Tone 2015-06-16 17:55:28 http://None
  Svara
 • Vill tipsa om ett väldigt spännande program som jag tror de flesta småbarnsföräldrar gärna ser! Gick på svt u går och finns att se på denna länken
  http://www.svtplay.se/video/3022031/vara-tva-forsta-ar
  Titta gärna! Väldigt spännande om barns två första år!

  anna 2015-06-16 16:45:21 http://None
  Svara
 • Åh vad härligt! Jag tycker något slagkraftigt och enkelt som ”face 2 face”. Ett namn man kommer ihåg, låter personligt och inte är bundet till ett visst ämne utan ni kan prata om precis vad som helst 🙂 lycka till!

  Elin 2015-06-16 11:13:37 http://None
  Svara
 • Så jädrans skoj!!! Ser verkligen fram emot att lyssna på er poddelipodd:)
  Mitt förslag är det motto jag kör efter. ”Ärligt och härligt”

  Nu måste jag försöka somna om! Klockan är ju för tusan bara 03:50!!!
  Kram Jossan

  Jossan 2015-06-16 05:49:37 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!