Breaking News!

vanja wikström josefin dahlberg 1Som jag nämnde tidigare träffade jag ju den driftiga überpinglan Josefin i går över en lunch. Och som jag också nämnde blev vi ju så sjukt sugna på att göra nåt skoj ihop, och bad er att gissa vad. Och gissa vad? Ni gissade rätt! För vi kommer börja PODDA tillsammans – wooop wooooop!

Det känns superdupermegaskoj! Jag har länge varit sugen på att starta en podd, men inte riktigt hittat rätt sammanhang. Men nu satte sig liksom allting. Josefin och jag har mycket gemensamt på många plan, men är ändå väldigt olika. Det tror jag kommer bli en perfekt kombo – vi har mycket att snicksnacka om, men olika infallsvinklar liksom. Kommer bli kalas!

Kolla gärna in hennes blogg och Instagram för att bilda er ett hum om henne. Josefin är en väldigt peppig och skön person som är lika driftig som hon är stilsäker. I hennes blogg blandas outfitbilder med inlägg om karriär och hennes självvalda nykterhet. En spännande tjej helt enkelt!

 

nytorget 6Och hörrni! Som alltid när det gäller nåt viktigt behöver jag ju er hjälp. Och nu mer än nånsin. Jag hoppas innerligt att ni är lika podd-peppade som jag och Josefin, för vi vill ju göra den här podden för ER. Och det betyder att jag och vi värderar er input enormt.

Så – HELP PLEASE! Varje vecka kommer vi prata om ett nytt ämne – vilka ämnen vill ni att vi tar upp, vad är ni nyfikna på? Hur tycker ni en bra podd ska vara – vad är roligt att lyssna på? Ge oss en önskelista med hur den perfekta podden skulle se ut och vilka ämnen den skulle ta upp, så ska vi göra ALLT för att skapa den!

Vi spelar in första avsnittet redan nu på måndag, så fyll kommentarsfältet med tips tips tips tips önskemål och mera tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Ååååååh va peppad jag blir av att läsa alla kommentarer <3 😀 🙂

  Josefin Dahlberg 2015-06-11 22:09:04 http://None
  Svara
 • Woop woop! 😀
  Det har kommit jätte mycket bra förlag redan. Jag tänker att jag gärna hör mer business och lite pleasure/vardag, tänker att din youtube kanal är mer pleasure.

  Ett bra intro med passlig längd ( typ några sekunder längre än ditt youtube intro).

  Håll det strukturerat så är det enklare för oss lyssnare att följa med. Ordentliga pauser eller något mellanmusikstycke för att få koll på när ni byter samtalsämne kanske.

  Längd gärna 30-45 minuter.

  Det här är egentligen bara en detaljgrej och stör inte så mycket men läs gärna på lite om röstanvändning. Okej det där kändes jätte dumt att skriva med tanke på din bakgrund Vanja, men blir lite smått nervös på att lyssna på poddar där någon person går upp i ton i slutet på nästan varje mening. 😛

  JoLi 2015-06-11 21:33:37 http://morgonstunder.com
  Svara
 • Skönhetsideal och hur ni tänker om detta, unnar ni er goda saker ibland? Hur är det att få barn? Er vardag? Intressen? 🙂

  Jenny 2015-06-11 21:09:56 http://None
  Svara
 • åh va spännande! Alltid kul när ens ”favorit-blogg-personer” väljer att komplettera med youtubande, podcasts och liknande ;D
  Att ni som lever mkt i den ”digitala-världen” viger ett avsnitt åt SOCIALA MEDIER skulle vara spännande.
  Hur upplever ni hetsen kring mobiler och datorer? Jag menar det är ju så vi lever just nu -2015. Och ni som dessutom har bloggar, youtube och liknande som jobb!
  Själv kan jag bli lite rädd när man känner sig så beroende av att hela tiden kunna bli kontaktad och att man måste uppdatera bloggar och Instagram för att vara ”med i matchen”.
  Är rädd att föra över detta digitaliserande på min dotter allt för mkt, samtidigt så är det väl ändå den tid vi lever i? Är man en bakåtsträvare annars?
  Hoppas du är med på lite hur jag tänker. Ämnet känns så stort, så det finns många vinklar att falla in på.. 😉
  Annars är ju ämnet BARN över lag väldigt intressant, eller Inredning (ex eran budget renovering, att det ej behöver kosta skjortan/ materialism). Ska bli sååååå spännande !

  Catrin 2015-06-10 18:17:49 http://catrinwiberg.blogg.se
  Svara
 • Här har ni en lyssnare iaf! 😀 skrev hos Josefin vad jag tycker ni ska prata om, men mycket pepp och våga-följa-dina-drömmar tycker jag skulle passa er! superkvinnor!

  ISA 2015-06-10 18:01:18 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh vad grymt att du/ni ska börja podda! Grattis! Blir perfekt att lyssna på under mina kvällspromenader. Många ovan har redan nämnt flera bra ämnen men jag skulle nog bara vilja tipsa om ”den perfekta sommardagen” och ”utflykt i huvudstaden”. Kör hårt! Kram

  Sofia 2015-06-10 17:29:11 http://None
  Svara
 • Jag gillar upplägget som Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren har, berättar lite pinsamheter som hänt i deras liv och så har de haft telefonutmaningar som har varit ganska crazy! Har varit väldigt roligt att lyssna på hur de liksom lider genom uppdraget då det är saker som är ganska jobbigt men ändå så är båda så taggade. Så lite utmaningar mellan er med saker som kan vara lite jobbiga men ändå humoristiska! 😀

  Johanna 2015-06-10 15:57:30 http://None
  Svara
 • Åhhh vad kul! 😀

  Linda 2015-06-10 15:52:09 http://None
  Svara
 • Hej favoriten. Och vad kul det ska bli att följa er podd!

  Det vore så himla fint att få lyssna på ett avsnitt som handlar om hur ni upplevde tiden som tonår/ung vuxen, det är ju faktiskt en både tuff och rolig period i livet. Mer eller mindre er väg till var ni är NU. Vad längtade ni efter? Vad saknar ni just nu? Vad var jobbigast respektive roligast? Tips, pepp, råd? KRAM.

  Nora 2015-06-10 15:11:02 http://None
  Svara
 • Vad kul! Jag läser din blogg för att jag har en dotter som är nästan exakt lika gammal som Grodan. Jag tycker att du är en sån grym hand att hålla i när det gäller föräldraskap, för du tar inte allt på så blodigt allvar och du hymlar inte med att ditt liv inte består av 100% barn! Du jobbar, dejtar din man, unnar dig lyx, sover på soffan för att lösa sömnsituationen i familjen, orkar inte med kladd alla dagar utan tar ibland ”den enkla vägen”. Så jäkla befriande och underbart! Jag är ju likadan själv och tycker att de flesta bloggare/ poddar målar upp en sån bild av sig själva som så perfekta föräldrar att man vill smurfsparka dom! Då känner man sig ju dålig själv när man inte orkade med skrikandet på morgonen utan satte dottern framför tv’n en stund. Vad jag vill säga med det här långa inlägget är att jag så gärna skulle vilja höra dig prata om föräldraskapet på ett öppet och ärligt sätt i podden. Är inte alls intresserad av mode eller inredning själv utan det är just din syn på föräldraskapet som jag diggar starkt! Kram!

  Mia 2015-06-10 13:44:10 http://None
  Svara
 • Råkade visst skicka mina tips som om dom var riktade till Josefin! (”Vanja har man och barn”, ”När du drack” osv…) My mistake! Men det är ju till er båda såklart! :*

  My Cecilia 2015-06-10 13:24:16 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • (Visste inte vilken av era bloggar jag skulle kommentera i men Josefin kanske spanar in här också)… Anyway:

  Alltså SÅ kul! Kommer lyssna slaviskt! Älskar poddar och har själv poddat i över två år! Så skoj!

  Här är min önskelista + tips på ämnen:
  1. Lite barnsnack.
  Skulle vara kul att höra hur ni står till olika saker med tanke på att ni är i lite olika stadier i livet kanske. Och sedan vill jag gärna veta hur du tänker kring barn, om du vill ha några och hur du ser livet med/utan barn och hur hon ser livet med barn och vad som har ändrats från vad hon tänkte innan hon fick Iggy. + Så vill jag vet hur det var när de bestämde sig för att skaffa barn.

  2. Lägenhetssnack.
  Ni båda har ju precis investerat i nya lyor! Skulle vara jättekul att höra om det och hur ni tänker på just boende. Typ centralt/inte, varför/varför inte. Vad som är viktigt, olika stilar, drömhuset, värt att bo i Stockholm med priserna eller hellre utanför? osv osv osv….

  3. Karriär såklart!
  Vill veta ALLT om hur en kommer in i er bransch (eftersom jag själv vill armbåga mig fram men har svårt att hitta ingångar). Hur gör en för att lyckas? Utbildning? Kunskap? Kontakter? Osv… Vad är era drömjobb, hur fick ni dom jobben ni har nu? Motgångar i karriären hittills? Rädslor? Framgångar? Vad är viktigast i ett jobb? Osv…

  4. Kärlek.
  Vill att ni ska berätta lite om era kärleksliv! Typ om ni är relationspersoner (antar att Vanja är det eftersom hon har man och barn??? Men ändå!) Och hur ni är i en kärleksrelation. Och hur det har varit för dig med killarna, tänker på den perioden där du drack mycket och så som du har berättat om… Aa, helt enkelt lite kärlekshistorier från förr (och nu??) och skvaller om det! Är det hög status med att ha en relation? osv osv….

  5. Singellivet.
  Ge massa tips på hur ni flörtar (speciellt nu när sommaren kommer!), får det ni vill, synen på att ”behöva” stadga sig (pressen?).

  6. Vänner.
  Aa… Allt som har med det att göra helt enkelt!

  7. ”Aktuella händelser”
  Det skulle vara kul om ni pratade om en ”snackis” som varit. Tex. nu skulle ni kunna snacka om Bruce/Caitlyn Jenner. Eller något nytt album, kändis, restaurang, klubb, affär, osv….

  8. ALLT som händer i era liv! 🙂

  Är inte jättemycket för gäster i podcasts om det inte är en intrevjupodd som tex. Värvet. Men annars lyssnar en ju på podden för att en vill höra ER! (Om det inte är jag som är gästen för då får jag ju snacka live med er haha) Men om ni planerar att ha gäster, skulle jag personligen hellre vilja att det var en ny gäst en gång i månaden kanske (om ni planerar på att släppa ett avsnitt i veckan).

  Annars är jag supertaggad på att ni ska starta en podd! Heja heja!

  Så nu är min otroligt långa kommentar slut. Haha, lycka till!

  KRAM

  My Cecilia 2015-06-10 13:21:49 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • Vad kul! Visste inte att Josefin var nykterist så en podd om alkolhol hade varit jätteintressant!

  Johanna 2015-06-10 13:11:30 http://www.soundtrackoflondon.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!