Förra veckans poddis!

josefin och vanja podd

josefin och vanja podd 2

josefin och vanja podd 3
Googlade på ”Josefin och Vanja” (he he skämskudde kanske?) och hittade dessa MAGISKT snajdiga pics tagna av lovely Mikaela. De var ju liksom bara FÖR snygga för att inte åka upp i bloggen, så jag snor dem rakt av! TACK megafräsiga Mikaela för att du lyssnar på mig å Jossan, och för detta überfräsiga collage!

Kan för övrigt tipsa om att slinka in här och spana in Mikaelas blogg, hon är minst lika inspirerande själv som dessa snygga stilleben-pics! En UNDERBAR klädstil, love it!

Och om det är någon som missat förra veckans avsnitt är det bara att lyssna i era poddappar eller i spelaren ovan. Vi snackar resor! Bästa resminnena, sämsta resminnena, märkligaste resminnena. och en hejdundrans massa annat, som vanligt när jag o Jossan är i farten.

I morgon ska vi spela in onsdagens avsnitt och jag är SÅ PEPP! Det temat är är underbart, och jag tror det finns en risk för att vi aldrig kommer kunna sluta prata faktiskt ha ha…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Men ååh bästa bästa du!! Massa hjärtan och kramar till dig! Tack så mycket!! Ni är så himla bäst !! <3 <3

    Mikaela Höök 2015-09-21 16:55:56 http://mikaelahook.se
    Svara
  • Hej Vanja!

    Först och främst vill jag tacka för en superhärlig pod! Det är som att sitta och hänga med er när man lyssnar och ni är helt underbara! Sedan tycker jag att du är grymt inspirerande.

    Sedan så måste jag bara skriva att jag tittade på avsnittet där Iggy kommer till världen från Vecka till vecka och jag blev så rörd. Det var så himla fint. Ville bara skriva det. Hoppas ni har det fantastiskt fint och att livet fortsätter underbart för er alla tre!

    Kram

    Elin 2015-09-21 15:49:41 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!