Peppppppp!

josefin och vanjaHar precis kommit till glammisoffice efter en fika med ovan fluffiga donna. SÅ mysigt! Jag å Jossan hade julfika tillsammans med Lina, vår tredje musketör. Vi är så rackarns glada att vi fångat henne, en så sjukt smart å kreativ brutta! Känns som att vi tre kommer uträtta storverk ihop. Idéerna flödade i takt med capposarna, är så tacksam att jag får hänga med brudar som har så många smarta idéer och som får en att känna att ALLT ÄR MÖJLIGT! För det ÄR det ju!

 

josefin och vanjaJag å Jossan passade också på att spela in ett litet filmklipp till er som följer oss på Facebook. Så rackarns KUL att det blivit så mycket action där, woop woop! Filmklippet kommer upp alldeles strax, slink gärna in å gilla vår fejansida om ni ännu inte har gjort det. Den funkar som ett extra mysepyse-rum för alla oss som gillar poddisen.

Vi bjussar på diskussion, TBT pics på oss själva och massa pepp-inspo i bild och text. Inom kort kommer vi också dra igång ett gäng lyxiga tävlingar där. Så join the community och slink in å gilla oss HÄR!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag ÄLSKAR er! Ni är bäst och ni ger så mycket hopp och glädje. Tack för att ni är bästa duon! ❤️❤️❤️

    Ida 2015-12-18 22:46:05 http://None
    Svara
  • men alltsåååå, man vill ju va del av ert peppgäng! så härlig energi bara genom skärmen såhär. PUSS!

    ISA 2015-12-18 16:59:29 http://isabyl.devote.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!