EN HALV MILJON LYSSNINGAR!

josefin dahlberg vanja wikström

Älskade, fina, fantastiska och BÄSTASTE poddeliner! TACKSOMRACKARNS för att ni lyssnar på mig på Jossan, för att ni tipsar era kompisar om att vi finns och för att ni engagerar er så mycket på vårt Instagramkonto, på våra bloggar och på vår Facebooksida! Tillsammans har ni nu lyssnat på oss EN HALV MILJON GÅNGER – vilken jäkla milstolpe! Så sjuuuuuuuuuuukt rackarns ÜBERFRÄSIGT!

Givetvis bjussar vi på den utlovade EXTRAPODDISEN, men den tar vi när Jossan befinner sig på svensk mark igen så vi slipper avbrytas av trettio strömavbrott och Skypekrångel. Och på tal om extrapoddisen; vi har ju utlovat en extra smarrig poddis – ge oss gärna förslag på ämnen! Vad vill ni att extrapoddisen ska handla om? Smaska på nu bara!

The loop of life alltså. Tänk hur det funkar – cause and effect – en sak leder till en annan. Min fina kompis Corinne (som nu är mammaledig med världens sötaste lilla Selma) jobbade som säljare på Nyheter 24-gruppen, tipsade Jossan om min blogg – och huxflux hittade el bloggo ett nytt hem i Modette, å jag å Jossan hittade varandra. Som ledde till poddisen. Som ledde till världens roligaste lyssnarskara som lyssnat (måste säga det igen, sorry) EN HALV MILJON gånger! Det är en så stor siffra så man blir ju alldeles matt liksom. Och alldeles, alldeles…RÖRD.

Tack fina ni för att ni är med oss i poddis-etern, we love it och we love YOU!

(Bild tagen av fina Johanna såklart)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Grattid!! Älskade bostads-avsnittet så gärna mera om framtiden, alltså möjligheter! Poddis med pojkvännerna, prat om varandra, barn, husdjur, önskningar. OSV. Älskar poddisen!

    Bella 2016-01-24 17:57:11 http://None
    Svara
  • Hej vanja! Och Niklas o Iggy 🙂 först tack för en otroligt bra och inspererande blogg!

    Jag undrar om du skulle kunna tipsa om bra loppis, stats missioner, röda korset ja du fattar, här i Stockholm! Skulle bli såå glad! Så jag också får chansen att fynda fina grejer som du gör ☺️

    Josefin 2016-01-23 11:23:18 http://None
    Svara
  • Historier, roliga/sjuka saker som ni gjort eller varit med om!

    Jojo 2016-01-23 00:50:11 http://None
    Svara
  • Åååå, ni kanske man lotta ut att ni ringer upp en som följer er? 🙂

    carolina 2016-01-22 23:26:30 http://lillahell.com
    Svara
  • Poddis med pojkvännerna, snacka lite om varandra, barn, ja allt man kan tänka sig!

    Kajsa 2016-01-22 22:31:08 http://None
    Svara
  • Grattis för bövelen! Sjukt värda alla dessa halvmiljoners lyssningar!
    -Jag skulle gärna höra er prata om stil och mode. Vet att ni snackat om det förut men det kan man alltid prata om 😉
    -Höra din syn på barnalstrande… Typ vem i förhållandet som får bestämma om det ska skaffas barn nu eller inte… Det känns som att det oftast är den som INTE vill ha som får bestämma.. Är det verkligen ok?
    -Sthlmstips! Restauranger, promenadstråk, badplatser mm. Är själv från sthlm men man hamnar ju alltid på samma ställen. Ge oss era bästa tips! Såna där smygisar som inte alla bloggar om redan.
    -Vardagsmat! Vad äter ni till middag en vardag/en vecka…? Noll inspo just nu

    Lite tips på mer eller mindre spännande ämnen men ack så viktiga 🙂

    kram!

    ida 2016-01-22 16:12:34 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!