Vägen till framgång – bjussa!

josefin och vanjaVeckans poddis har landat – och den här gången pratar vi om nåt som ligger oss väldans varmt om hjärtat, nämligen det här med att BJUSSA! Att gå över lik och trycka sig fram med vassa armbågar för att nå framgång känns SÅ förlegat och SÅ kontraproduktivt. Det funkar ALDRIG i längden. Nej, att vara generös och bjussig är vägen till framgång – på alla plan i livet. Oavsett om det gäller karriär eller relationer.

 

josefin och vanja podcastI veckans avsnitt utvecklar vi vårt resonemang kring det här – hur det funkar, varför det funkar och hur man gör om man känner att man själv kanske fastnat i missunnsamhet eller att man mest blir stressad när det går bra för andra. Vi förklarar varför andras framgång även blir din framgång, och ger handfasta tips på hur man kan ändra sitt tankesätt.

Häng med på bjussighetståget ni också, så blir vi snart en enda stor och härlig glitterkör (förklaring i poddisen) som hjälper varandra på alla plan!

(Bild på mig å Jossan tagen av duktiga och härliga @jlundhall)

Och hörrni – missa inte att gilla vår Facebooksida, där får ni massa göttigt extramaterial! Nu hittar ni bland annat vår löjligt roliga/läskiga face swap-film som fick besök av inte mindre än självaste BRITNEY SPEARS! Jag lovar! Vår Facebooksida hittas här!

Tack @sandranicole.se för veckans grymt härliga poddispic!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Hej!

    Jag blev lite förvånad av att ni tog upp banan-flickan i just denna ”bjussar”-podden…den tjejen är en hejare på att trycka ner andra. Hon gör konstant videos där hon går igenom andra youtubares och kändisars dagliga matintag, kritiserar hårt och gör det med en väldigt elak ton och driver på ett väldigt omoget sätt med deras personlighetsdrag, vilket är totalt irrelevant ifall hennes mål verkligen är att ”educate people”. Så tummen ner för henne!

    jane 2016-03-12 19:20:22 http://None
    Svara
  • Älskar detta! Jag tror också på karma, det man ger kommer tillbaka till en igen. 🙂

    Och ÄLSKAR att ni använder lyssnarbilder till poddisen! <3

    La Linda 2016-03-10 11:29:39 http://lalinda.se
    Svara
  • Jippi! Älskar verkligen eran poddis. Har lyssnat i bara en och en halv vecka men har redan plöjt snart 30 avsnitt, haha. Love it!

    Ida 2016-03-09 20:38:46 http://idawal.blogg.se
    Svara
  • Så fina ni är!! 🙂

    Josefine Lundhall 2016-03-09 20:35:23 http://None
    Svara
  • precis som jag skrev hos Josefin (varför jag nu skrev det till henne. haha!) är att du är galet lik Jennifer Aniston!! Så vacker profil! hehe. Fast givetvis en yngre, fräschare version då 😉 Ska lyssna på poddis ikväll, pepp redan nu!

    ISA 2016-03-09 16:51:48 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!