PÅ SMÄLLEN-SNACK I VECKANS PODDIS (SÅKLART) OCH SÅ HAR VI SPÅTT OSS HOS ETT MEDIUM!

I dag är det ju PODDISDAG, och SÅKLART pratar vi om att jag är på smällen!

Jossan fick faktiskt veta att jag var med barn samma dag som jag tog graviditetstestet, så hon har varit med äääända från början. SÅ kul att ÄNTLIGEN kunna prata om det i podden!

I avsnittet snackar vi om hur det faktiskt var poddisens förtjänst att jag och Niklas tog tag i det här med syskon. En fråga som överhuvudtaget inte funnits på kartan – förrän jag pratade om det i ett avsnitt i våras…

Jag berättar också om hur det gick till att försöka kirra ett syskon; hur lång tid det tog, om jag och Niklas smålåg lite här å var utan skydd eller om det blev ETT PROJEKT (ni känner ju mig, så ni kan ju gissa…?). Är vi rädda för att det kommer bli lika kämpigt den här gången – och vem sjuttsingen ÄR därinne?

Jag berättar också om hur det gick till när vi talade om för Iggy att han ska bli storebror, en väldans rolig historia ha ha…

Och sen pratar vi också om att både Jossan och jag har gått till ett MEDIUM och spått oss, herrejesses! Ni hör ju – en FULLMATAD poddis denna vecka alltså.

Sök på ”Josefin och Vanja” i era poddappar för att hitta oss, eller slink in här för att lyssna direkt!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhh ska lyssna genast för att få lite extra vardagsglädje!<33

    Wilma 2017-11-16 08:31:57 http://nouw.com/wilsoon
    Svara
  • Så kul att höra! Även det roligaste av det roliga att du försöker få fram en tanke lite smidigt till Jossan och hon inte riktigt är med på bollen ? Världens bästa poddis!

    Caroline 2017-11-15 20:20:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!