EN ICKELANSERING OCH TVÅ SPÄNNINGSMOMENT

Hallå där. Här kommer ett snabbt hej från Drömmis! Som ni märkte blev det ingen lansering av mitt och Jossans varumärke i går. Vi resonerade som så att ”NÄHÄ, det här ska vi NJUTA av!”, och inte stressa och pressa oss igenom. Så vi kör nästa måndag i stället så att vi kan ta allt i en lugn och skön takt.

Vi vill gärna lansera på just en måndag nämligen. Varför kommer ni att förstå när vi väl lanserar. Vi är SÅ peppade, och nu är allt nääääästan klart. Vi ska bara få upp varumärkets Instagram (som kommer bli så galet fin!), sen är vi i princip klara. SPÄNNANDE!

Nåt annat som är spännande är:

1 // I kväll kommer del 3 av min hemliga graviddagbok upp här på el bloggo. VAD KUL att ni uppskattar den så mycket! Så sjukt roligt att läsa era kommentarer, att ni som är preggofierade känner igen er osv. TACK för all fin respons!

2 // I morgon bitti kommer jag släppa ytterligare en nyhet. Nåt som har varit klart i ett par månader, men som blir verklighet först i morgon. Det innebär ytterligare ett steg i såväl min jobbresa som min livsresa, och jag hoppas såklart INNERLIGT att ni vill följa med.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så många cliffhangers! Vill ju veta allt nu nu nu!!!

  Amanda 2017-11-15 18:21:18 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Så otroligt peppad inför vad det blir! Bra att ni lyssnar på er själva dock även om en liksom knappt kan hålla sig av spänning!

  Caroline Frankesjö 2017-11-14 16:22:07 http://nouw.com/carolinefrankesjo
  Svara
 • Så kul att följa med ER spänning och glädje för er lansering!! Glädjen känns ända hit till läsarna, vilket är extra kul för då är man extra peppad och fundersam över vad det kommer att vara! 😀 SÅ GLAD för din skull Vanja att du hittat ett lugn och att du nu kan njuta av alla nya grejer som kommer in i ditt liv (fastän det alltid är förstås jobb med olika grejs men det hör ju till) !!! you go girl <3

  Jemina 2017-11-14 14:43:16
  Svara
  • Svar på Jeminas kommentar.

   Ååå vad roligt att du också är pepppppp! Och ja, lugnet är HÄR FÖR ATT STANNA. 🙂 Kram!

   Vanja Wikström 2017-11-14 15:47:56
   Svara
 • Vad spännande det ska bli att följa er lansering och även den andra nyheten som du kommer berätta inom kort! Hur berättade ni för Iggy att han ska bli storebror? Jag tror han bli världens finaste storebror och kommer vilja ta hand om syskonet hela tiden. hehe

  Jenni Behnke 2017-11-14 14:11:33 http://nouw.com/jennib
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!