BILDEN SOM ALDRIG VAR TÄNKT ATT SE DAGENS LJUS + 9 FRÄSIGA TRÖJTIPS!

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Det har slunkit in ett gäng önskemål om att jag ska tipsa om mysiga hösttröjor, och eftersom ert ord är min lag ? så lyder jag givetvis! Har fått otaliga frågor om just tröjan på bilden, så jag la med den i tipscollaget nedan.

(Tips tips att den just nu är på 25% rabatt och att den förutom grön även finns i ljusgrått och mörkgrått!)

Grön tröja HÄR / Brun tröja HÄR / Vinröd tröja HÄR

Gul tröja HÄR / Vit tröja HÄR / Puderrosa tröja HÄR

Blå leopard HÄR / Randig tröja HÄR / Röd leopard HÄR

Hoppas ni fick lite höstinspo! Så himla fiffigt att ha ett gäng sköna, snajdiga stickade tröjor i garderoben tycker jag. Såna där som man liksom bara slänger på sig till ett par jeans och så känner man sig tippetopp. Gött.

Förresten. När jag ser de här bilderna så MÅSTE jag ju bara visa er den här som vi också tog på den där härliga balkongen i Bretagne, men som inte riktigt var tänkt att se dagens ljus när vi upptäckte hur den blev:

Där stod jag och försökte se lite fräsig ut medan Jossan plåtade loss och glömde HELT BORT att jag ju inte kunde knäppa jeansen pga preggomagen – och därför hade satt en gummisnodd i linningen ha ha… Inte så fashion, men jag bjuder på den!?

Och hörrni – kika tillbaka lite senare i dag, så hoppas jag att jag och Jossan kan avslöja och LANSERA vårt gemensamma varumärke, tjohooo! I dag sitter vi och jobbar som tokar på Drömmis för att hinna klart. Hoppas vi klarar det! Det märker vi. Och ni, he he. Hörs snart!

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hahah den där sista bilden är ju underbar!

  emzi 2017-11-13 13:28:57 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Määän hååååpppaaaasss vi får se senare idag! Måste upprepa mig igen (å säkert igen å igen), fasen vad oerhört bra du skriver, du får sådant perfekt flyt i dina texter. Jag läser dina inlägg sååå snabbt, som den bästa boken. Vilket är få som får mig att fortsätta vilja läsa. Nu håller jag tummarna för dig och Jossan att ni hinner med lanseringen idag:) Himla kul att det nästa år är 4 små kusiner om allt går väl. Så sött!

  Åsa 2017-11-13 12:48:06
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åååååsaaa! TACK för din grymma pepp, du är alltid en solstråle här i el bloggosfär! PUSS! Vi hann inte med lanseringen, men nästa måndag SMÄLLER DET! Då du! ;-D

   Vanja Wikström 2017-11-14 13:57:52
   Svara
 • Åh vilka mysiga härliga tröjor, jag har verkligen följt dig eller rättare sagt er länge nu! Wow vilken resa ni har gjort, från gravid vecka för vecka
  Jobbig bebis tid och nu är ett syskon påväg, så fantastiskt 🙂

  Josefin 2017-11-13 11:33:29 http://fruljungberg.se
  Svara
 • Superfina tröjor ? Men den stora frågan är om dom är sticksiga? Det kan vara lite risky att nätshoppa just härliga stickade hösttröjor ?

  Ida 2017-11-13 10:54:04
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Det vet man såklart inte, då får man skicka tillbaka i värsta fall. 🙂 Men jag tycker de flesta man köper är mjuka, och alla de här var finstickade, så då är det mindre risk att de sticks än om de är grovstickade tycker jag. 🙂

   Vanja Wikström 2017-11-14 13:54:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!