BÄSTA JULKLAPPSTIPSET – RABATT PÅ MAGISKA FUELBOX!

I samarbete med FuelBox

Med jämna mellanrum puffar jag ju för FuelBox här i el bloggo (världens bästa investering i sin relation och HUR bra julklappstips?!). Och nu kan jag berätta för alla er som är sugna på att haffa en sån att ni kommer få en finfin rabatt längst ner i det här inlägget, hurra!

Ni som hängt med här i min bloggosfär ett tag har ju redan koll på denna magiska lilla box. Men för er nytillkomna kan jag berätta att det är världens enklaste – och bästa – idé.

Det är helt enkelt en liten vit låda med frågekort som får in en på samtal som INTE har med familjelogistik, middagsmat eller annat liknande att göra. Frågekort som funkar som bränsle för RIKTIGA samtal. Ni vet, såna där som man hade med sin partner i början av sin relation.

För hur ogärna man än vill det, så blir det lätt som så att man tre, fem, tio eller tjugo år senare mest pratar om hämtning/lämning/vem ska laga middag/har du tvättat/nähä etc. Fullkomligt förståeligt, men oh så tråkigt.

En relation bygger ju på utbyte, att man växer tillsammans och fortsätter vara nyfikna på varandra. Men efter x antal år, barn och vardagspussel kan det kännas svårt att hitta både tillfällen att prata – och ämnen att prata OM.

Men då plockar man bara fram sin lilla box, drar ett kort ur en kategori som känns bra – och ställer en fråga till sin partner.

Alla frågor är utformade för att man ska kredda varandra och växa i sin relation. Alla samtal ska leda till något positivt. Frågorna är uppdelade på ett gäng olika kategorier som berör alltifrån familjebildning till ekonomi till sex till framtid till – ja, det mesta.

Vågar man så kan man ge sig in i den som heter ”Minfält”. Där är det tuffa frågor som utmanar. Ett rackarns bra verktyg för alla parrelationer tycker jag.

Jag vet vissa som har som tradition att dra varsitt kort varje torsdagkväll, när kidsen somnat. Andra tar med sig boxen på sin date night. Det som är så fint är att man tack vare detta enkla knep FORTSÄTTER att lära känna varandra. För man ”kan” inte varandra bara för att man varit tillsammans länge.

Alla utvecklas vi, och det är både spännande och viktigt att man som par följer med varandra på den resan.

Genom de här samtalen är min erfarenhet att man liksom blir kär på nytt. Man påminns om varför man föll för sin partner, och inser återigen hur smart, härlig, inkännande och intressant hen är. Himla, himla fint.

Så passa på att klicka hem årets bästa julklapp – nu dessutom med 20% rabatt, woopeliwoopwoop! Det finns en FuelBox för par (hittas här) och en för kompisar (hittas här, HUR kul att plocka med på tjejmiddagen?).

Slink in och haffa en eller ett gäng (världens bästa julklapp som sagt, till både partner, kompisar och familj!) och glöm inte att ange kod Vanja20 för att få 20% rabatt! (Erbjudandet gäller tom 20/11.)

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Vanja!

  Jag tycker FuelBox verkar vara helt klockrent, men jag har en invändning. Jag skulle jättegärna sitta på daten med min man och få igång samtalet med FuelBox-frågorna, dock känns det himla meckigt (och lite skämmigt av någon anledning) att dra fram boxen på restaurang… Har ni funderat på att digitalisera boxen? Typ till en app eller webbapp? Då skulle man ha den med sig överallt och kunna ta en fråga i alla möjliga situationer (i bilen, i tvättstugan osv). Antingen betalar man en engångssumma för att få tillgång till frågorna digitalt eller så är det en prenumerationstjänst.
  Hur som, hoppas detta finns i pipline, då är jag den första att utnyttja det. Och om inte, hör av dig, jag jobbar på ett bolag som bygger appar och andra digitala lösningar.
  Kram

  Anna 2017-11-13 09:52:15
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Sjukt bra idé! 🙂 Det är inte jag som driver FuelBox (även om jag är väldigt engagerad för jag tycker det är en så bra och viktig grej), men jag ska framföra det till dem som jobbar med att utveckla boxen. SÅ bra input, tack! 😀

   Vanja Wikström 2017-11-13 10:01:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!