HAR DRAGIT I NÖDBROMSEN

Nu sitter jag precis just här, och försöker känna LUGNET. De senaste veckorna har det ju blivit lite mycket igen, som ni vet. Men jag har dragit i nödbromsar till höger å vänster, och från och med tisdag nästa vecka lugnar det tack och lov ner sig igen.

I morgon och måndag rusar det dock på. Möten, samarbeten, aktivitet på Iggys föris, en gala (Mama-galan) och (förhoppningsvis) lansering av mitt och Jossans eget varumärke. Så det är…mycket att få in. Men efter det är det stopp. Jag säger för tillfället nej till en massa grejer varje dag som hade varit ASKUL att göra, men nu är det hälsan och LIVET i fokus.

Lite mammapepp. ?

Så här sitter jag nu och jobbar på med allt som ska göras, men försöker att skapa lugn genom att omge mig med tända ljus, en kopp te med honung – och choklad. Åsså blommor förstås, alltid blommor.

Och det lyckas ändå tycker jag. Små saker som hur det ser ut omkring en har större inverkan än vad man tror. I alla fall på mig.

Bli inte oroliga nu, jag mår bra och jag har dragit i nödbromsen. Men det tar alltid några meter innan tåget stannar ni vet, på den sträckan är jag nu. Sen ska jag tillbaka till mitt lugn, och till Njutningens År.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Nej men jag spricker av nyfikenhet och förväntan över ert varumärke! Hoppas verkligen på lansering snart, men bra att du känner där det blir för mycket och drar i nödbromsen. =D <3

  Caroline Frankesjö 2017-11-11 18:46:19 http://nouw.com/carolinefrankesjo
  Svara
 • Skönt och glad för din skull att du vände det! Och GRATTIS det varmaste till er familj! Du kommer bli en supergrym 2-barnsmamma❤ Och så även N som pappa. Dessutom kommer ni precis som du skriver vara förberedda på en helt annan nivå och jag vågar lova att Iggy kommer vara ett fantastiskt storasyskon? Du lyser fina V! Kramar till er

  Åsa 2017-11-10 07:16:33
  Svara
 • Hello Vanja,love your vlog so much;)!and your a so nice and beautiful,i love your youtube channel too…hope there come more Videos;)))!can i ask you where the nice candle holder is from?Thanks

  Nele 2017-11-10 01:00:05
  Svara
 • Jag tycker ni en fin familj älskar er
  Kram zahra

  Sara 2017-11-09 22:27:33
  Svara
 • Alltså ja, fina detaljer i ens miljöer och vardag gör SÅ mycket! ??? Desto mer positiva energier som flödar runt en, desto lättare blir det ju att ta sig an alla måsten och bergstoppar liksom. Men bra att du drar i nödbromsen hallå ? kram!

  josefine 2017-11-09 18:42:38 http://nouw.com/wildfulness
  Svara
 • Bra att du tog det beslutet! ? Det ska bli kul att se vad ni hittar på tillsammans, Lycka till!! ?❤️

  Jenni 2017-11-09 18:26:14 http://nouw.com/jennib
  Svara
 • Låter väldigt klokt av dig, även om det låter som roliga projekt! Hälsan går först!

  Josefine 2017-11-09 15:21:43 http://direktflytt.se/
  Svara
 • Vad skönt att du skär ner på jobbet lite o försöker hitta ett lugn i vardagen, för det är sååå viktigt!✨Jag har precis insett att jag kört på under alldeles för lång tid så nu är jag på gränsen till sjukskrivning tyvärr? Känns så surt men det är ju ett tecken på hur viktigt det är att lyssna på kroppen och faktiskt inte stressa för mycket!? Stor kram o va mysigt du ser ut att ha det i bara vara rummet ?

  Kristina 2017-11-09 15:17:21 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Å, men DU! Ta hand om dig! Jag brakade ju nästan ihop förra hösten, sen dess är jag SÅ försiktig. Även om det är lite för mycket nu så är det ändå ingenting i närheten av hur jag haft det tidigare, man måste verkligen ta sånt här på allvar innan det är för sent. Gullefjun, skala bort grejer, ok? LOVA!

   Vanja Wikström 2017-11-09 15:31:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!