EN TRESTEGSRAKET MED BRAIGA TIPS!

Inlägget innehåller reklam för Babyloonz

(Bild: Angelicas Closet)

Hörrni! Ni är många som efterfrågat fler avsnitt i Babyloonzbebisarnas egna tecknade serie, och nu har avsnitt nummer två landat på Babyloonz YouTube-kanal!

Som vanligt är det yours truly som gjort samtliga röster till samtliga karaktärer (man får bära många hattar när man är egenföretagare?), och den här gången leker bebisarna kurragömma med sin drakkompis Baba.

Precis som alla våra program går även detta i ett lugnt tempo så att barnen ska hinna med, och vi smyger in både lärande och lite uppfostran?, utöver att det är skojigt att titta på såklart.

Här har ni även avsnitt 1 av samma serie. Alla våra barnprogram hittar ni gratis på YouTube, ni kan också ladda ner vår app (här för iPhone och här för Android) där allt material (+ en del extragrejer) finns samlade. I appen kan man också skapa spellistor med sina favoriter och såklart ha tillgång till allt material offline.

Och hörrni. Ni såg den ASFINA bilden högst upp va? Well, här kommer några fler. Och det är INTE jag som tagit dem, och det är (som synes) INTE min goda unge på bilden. Det är fina Angelica som knäppte ett gäng bilder när hennes lilla Alma satt med vår app.

Alltså jag höll på att GÅ AV när jag såg dem. Dels för att man blir så spritt språngande VANSINNESGLAD när man ser att familjer använder våra program, och dels för att bilderna var så rackarns fina. TACK Angelica!

Och på tal om Angelica – jag springer in i henne lite här å var i bloggosfären, och tycker att hon är så himla mysig. Och inspirerande. Kan jag få ALLT på denna bild please?

Nu är hon preggo i vecka 18 med sitt andra barn. Tips tips till er som älskar att följa gravidresor (vem gör inte det??)! Angelica driver också shopping- och inspirationssajten Gravidstil.se, ett bonustips till er som är preggo därute (har vi några såna här i el bloggo?).

Gulle!?Slink in på Angelicas inspirerande blogg vettja, och lämna ett ”Grattis som rackarns till bebelino nummer två!”, så gör vi henne glad.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Vanja,

  Tack för fin blogg. Jag har en Max 2 år som älskar era filmer med leran, speciellt tåget! Skulle så gärna vilja köpa den fina utrustningen som finns med i filmen, Dvs kavel o formarna. Har letat utan att hitta dem, vet du var de är inköpta?

  Mvh
  Elin

  Elin 2017-11-09 11:58:07
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Å vad KUL att höra att Max gillar klippen, wooohoooo! 😀 Niklas har köpt det mesta till filmerna i en butik i Skrapan på Söder som säljer mycket ekologiska, giftfria och träleksaker. Minns inte vad den heter dock. Han tipsar dock om att de flesta som har play doh har just såna där kavelset etc. BR leksaker t ex. 🙂

   Vanja Wikström 2017-11-09 16:39:06
   Svara
 • Åhh, så bra!!

  Josefine 2017-11-08 14:50:50 https://varmepumpshopen.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!