RUTOR, NITAR OCH DEN OPTIMALA HÖSTTRÖJAN

Inlägget innehåller annonslänkar

Nämen se god morgon! Hoppas ni vaknat på rätt sida. Tänkte inleda tisdagen med lite outfitinspo; såhär höstsnajdig var jag nämligen i går. Sicket väder det var – man kunde ha SOLISAR! Stort ändå, såhär i november.

Bor för tillfället i den här gröna tröjan, som jag för övrigt fått nästan ORIMLIGT många frågor om den senaste veckan? Ha ha, underbart ju!

Men jag förstår er – så fort jag såg den haffade jag den. Det är liksom den perfekta höstmyströjan. En sån där man gärna slänger på sig var och varannan dag, och som man alltid känner sig bekväm, snygg och VARM i. Dessutom i en optimal färg. Direktlänk till den hittas lite längre ner.

Den här kappan var också ett sånt där plagg som jag liksom började dregla över så fort jag såg det. Fick lite hjärtklappning, och fuktiga handflator. Bra tecken på att det kommer bli ett kappa man verkligen bosätter sig i.

Älskar rutorna – och nitarna! Dessutom är den en perfekt partner in crime för att liksom vardagsglädja till en annars ganska så enkel look. Och nu när det är så rackarns kyligt blir det rätt ofta jeans och stickad tröja för min del. Då är det kul med ett ytterplagg som sticker ut.

Kappa / Non Sense
Stickad tröja / Line of Oslo
Jeans / Gina Tricot
Pjucks / Zara (liknande här och här)

Solisar / Ellos
Kepa / Hattbaren (liknande här)

Fotograf / Urgulliga Nathalie som praktiserar hos Jossan just nu. Nathalie har en vansinnesinspirerande klädstil, får mig att bli sugen på att våga VÅGA ännu mer på klädfronten.

Vi ses i lite senare i dag. Då tänkte jag bjussa på badrumsbilder här i el bloggo, så att ni får se hur det blev när vi gjorde om. Hurra!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åååååh SÅ fin jacka!? Men ååhh så dyr…? Hade så velat ha en sådan att se snajdig ut i! Meeen som studerande med 2 kids har man ju inte riktigt plånboken för det…

    Paula 2017-11-07 21:17:18
    Svara
  • Så härlig outfit!!!✨✨✨

    Kristina 2017-11-07 09:19:40 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!