FRÅN HALVDÖD TILL NYFÖDD, ELLER NÅT

Har småfixat här hemma nu i helgen. Satt upp lite tavlor, och finjusterat saker som stört mig. Som ovan till exempel. Ganska så fint – men finn ett fel.

Jupp, den här stackars växten i mitten av fönstret har tyvärr sett bättre dagar. Den gröna spretande prakten har sen ett tag tillbaka förbytts mot en slokande, gulbrun gammelgubbsfrisyr.

I dag fick därför denna rara växt flytta in.

Ahhh… Mycket bättre!

Eller hur?

Här ser ni förresten också vilken skillnad elementskydden gör i vardagsrummet. Ledsen att jag inte hunnit visa er köket osv än, har haft noll fototillfällen de senaste veckorna. Det har ju varit lite mycket att ratta som ni vet.

Men i dag fick jag möjlighet att gå loss på badrummet med kameran i alla fall, så det kommer här i el bloggo inom kort. Håll ut så kommer övrigt inredningsfix också.

Söndagspussar på er nu hörrni.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  Hade några frågor kring Yves Rocher. Vilken fantastisk resa ni varit på!!!? Hur är produkterna, egentligen? Skulle du kunna rekommendera dem? Jag brukar gå förbi en av deras butiker och fundera över hur produkterna kan vara så billiga jämfört med många andra märken…Och då tänker man ju lite ”var ligger skillnaden”? Men de kanske bara är fantastiska och jag kanske skulle gå över till deras krämer och andra produkter?!?!

  Jenny Blomberg 2017-11-05 18:41:31
  Svara
  • Svar på Jenny Blombergs kommentar.

   Vad kul att du är nyfiken på YR. 🙂 Jag måste säga att jag faktiskt inte hade någon större koll på märket innan jag åkte med på resan (visste såklart vad det var men hade ingen större kunskap), men efter resan är jag typ såld. Hela tänket kring att ta vara på växternas bästa egenskaper, ekologin och hållbarheten är fantastisk. De återplanterar, skapar jobb i Bretagne och har en genomgående linje om att göra något bra, rakt igenom. Blev väldigt imponerad faktiskt. Har dock ingenting att säga om produkterna än, har några hemma att testa nu men måste använda dem ett tag innan jag uttalar mig. Så får återkomma på den punkten. Vad gäller priserna så lärde jag mig på resan att de äger hela produktionskedjan, de har inga mellanhänder, och nästan allt planteras, skördas och produceras i deras egna fabriker i Bretagne (med undantag för något som gjorde på Irland). Sen var det tydligen väldigt viktigt för Yves Rocher himself att märket skulle vara tillgängligt, så det är i deras stadgar att de inte FÅR kosta för mycket. Det får inte bli ett lyxmärke, då går de ifrån allt som Monsieur Rocher stod för. Kram och hojta om du undrar något mer, är som sagt väldigt impad av märket och mänskorna som jobbar med det. Kul att få bli positivt uppskattad. 🙂

   Vanja Wikström 2017-11-05 21:33:15
   Svara
 • ja satt hela inlägget och tänkte ”det där med elementskydd gör faktiskt skillnad”. kanske inte i mitt hem i det här skedet av livet för vi satsar mer på kaos än elegans. men sedan! när jag blir sugen på att göra det fint igen, inte bara funktionellt

  Ulrika 2017-11-05 17:53:38 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Ha ha, tack! Hojta när det är dags för elegansen så lovar jag att ge mina bästa tips på elemenskyddsfronten. 😉

   Vanja Wikström 2017-11-05 21:26:15
   Svara
 • Är helt kär i elementskyddena. De ska jag skaffa när jag blir rik ?

  Johanna 2017-11-05 17:06:37
  Svara
 • Vanja! du har så fina gosiga stickade tröjor! kan du tipsa om ett gäng fina, och billiga som är sådär mjuka och härliga! 🙂

  jenny 2017-11-05 16:34:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!