EN BLOMMIG LITEN DANS FRÅN BRETAGNE

Inlägget innehållet annonslänkar

Snart har jag varit hemma i 48 timmar, och det känns tippetopp. Jag var väldigt efterlängtad av en viss ung herre (den äldre herren också för den delen?), vilket var SÅ fint. Jag har ju liksom inte varit borta så mycket från Iggy på det här sättet, så jag har inte fått uppleva hur det är att få komma hem och vara så efterlängtad – och saknad. Det var en väldans god känsla måste jag säga.

Men. Mer om det i morgondagens inlägg. Först stannar vi kvar i Bretagne en liten stund till, och bjussar på en Momspo.

Som ni vet älskar jag klänning över byxa. Det har ju nästan blivit min uniform den senaste tiden.

Oftast slänger jag på en tröja också, men i Bretagne var det så varmt att det inte behövdes. Gött.

Klänning / Zara (liknande här)
Tröja / Monki (liknande här)
Pjucks / Converse
Väska / Mango

Alltså. Man BLIR JU GLAD av blommigt. Så är det bara. ÄLSKARRRRRR mönster!

En liten Farväl Bretagne-dans!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!