LIKSOM OVERKLIGT BRA, PLUS MASSOR AV MAT

Hej från FRANKRIKEEEEE! Jag är här, det är så overkligt att jag liksom…kom iväg. Men, nu tar vi det från början:

Väskan packades i tisdags kväll. Blommigt, mysigt och fluffigt var temat. Sen blev det tidig läggning, för väckarklockan stod på 03.20. Jupp – 03.20!? Planet till Paris gick kl 06, så det var bara att pallra sig upp i den arlaste av morgonstunder. Eller – nattstunder, kanske man ändå kan kalla det när klockan INTE ENS SLAGIT FYRA!

Jag kom upp i alla fall, placerade mig i en bulle och åkte till Arlanda. Enligt sedvanlig Vanja Wikström på resa-rutin inhandlades mina bästa reselektyr ever; Vanity Fair. Sen var det dags att frulla.

Eftersom flyget gick från obskyra terminal 2 (gaaaaahhh, där fanns ingen Joe & the Juice vars avocadomacka jag alltid äter till flygfrukost annars) fick jag hitta ersättare till mina vanliga flygplatsfavoriter. Gick förbi en Johan & Nyström på väg till säkerhetskontrollen vars mackor såg smarriga ut, de öppnade dock inte förrän kl 05 (ja ni förståååår ju hur tidigt jag var uppe!). Men. Den urgulliga tjejen i kassan såg mina blickar och lät mig handla ändå. Tjugo minuter innan öppning. Så fint.

Och så bra. Helt klart ett väldans mycket bättre alternativ än det som erbjöds innanför säkerhetskontrollen. Tack fina tjej för din fräsiga flexibilitet!

Kompletterade med en cappo på Lavazza, och satsade på att äta och bli mänska. Trots den tidiga timmen. Det gick rätt bra, och humöret och energin höll finfin form.

På flyget pluggade jag in Värvets intervju med Little Jinder i öronen. FÖR JÄVLA BRA, alltså. Sicken befriande okonstlad mänska, denna lilla Jinder. Och så klok. Lyssna på hennes avsnitt, tips från coachen.

Väl framme i Paris haffade jag ett pain au chocolat inom en timma från det att jag landat, och fick dessutom mumsa upp det tillsammans med…

Jossaaaaaaan!?

En tågresa och en bussresa senare, var vi framme på La Grée des Landes i Bretagne – ett fullkomligt ljuvligt ekologiskt hotell och spa som ägs och drivs av Yves Rocher. Jag gjorde mig hemmastadd genom att packa upp mina mystofflor.

Passade på att ta en selfie också. Så snajdigt och snällt ljus ju. Man behöver all hjälp man kan få på fräsfronten, när man varit uppe sen 03.20.

Sen var det dags för ekologisk, närproducerad lunch. Klockan var nu närmare 14, och eftersom min frukost intogs strax efter kl 05 var jag VRÅLHUNGRIG. Blev därför väldans lättad när jag insåg att detta endast var förrätten. He he.

Till huvudrätt fick vi marulk. En VANSINNESGOD sådan. Med rosa sås. Alltid en bonus.

När efterrätten kom dog jag en smula av lycka. Det var nämligen inte bara EN efterrätt som låg och väntade på tallriken, inte bara TVÅ efterrätter – utan FEM! Jatack mums ojsågött sa min vrålhungriga mage.

På eftermiddagen tog vi en promenix i de tjusiga omgivningarna, och insöp (yes, här INSUPER man verkligen) den extremt väldoftande (ekologiska blomsterängar överallt!) luften.

Så mysigt att få slinka runt med denna rara ärta, på detta rara ställe. Dröm ju. #radarpar

Med på resan är också ett gäng andra influencers, och när jag kom i dag och såg vilka det var blev jag bara så himla glad. SÅ mysiga brudar, hela bunten! Som Linn, och Flora till exempel. Rackarns godingar. #OcksåRadarpar

Har dessutom fått urgulliga sms och videoklipp hemifrån där Niklas berättat att första natten utan mig gått helt okej, att grodan är god som guld och att de har det jättemysigt. Då blev känslan i kroppen liksom sådär överbubblig av lycka. HURRA!

Och glädjen bara fortsätter. I dag står ungefär det här på agendan i grova drag:

1 // Supersmarrig frulle
2 // Mysigt besök i pittoresk by
3 // Supersmarrig lurre
4 // Inspelning av poddis
5 // Spabesök
6 // Supersmarrig middag

MVH, Nöjd I Kubik.

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Underbara bilder! Vilken ursnygg grön tröja, varifrån har du köpt den?<3

  Ida 2017-11-05 20:10:55
  Svara
 • greatness <3 <3 så fint att hänga!

  Linn 2017-11-04 14:44:48 http://linnwiberg.se
  Svara
 • Hello Vanja,I love your blog so much!you are so beautiful?!can I ask where your green sweater in this post is from or where did you buy it?it looks really nice!thanks ??

  Cornelia 2017-11-03 11:36:21
  Svara
 • Vilken härlig vistelse! Men vem sponsrar er och vad är syftet med resan?
  ☺️

  Sofia 2017-11-03 06:00:26
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   JA, så gött! Vi är här på en pressresa med Yves Rocher, de sponsrar även nästa veckas poddis som vi spelat in här på deras ljuvliga ekologiska spahotell. 🙂 Kommer mer info från detta paradis i ett blogginlägg inom kort.

   Vanja Wikström 2017-11-03 10:05:22
   Svara
 • Åh men du är ju så VÄRD att åka iväg (förstår att det inte är semester utan jobb såklart) men ändå. Så härligt att se att du verkligen kom iväg också när vi hörde i podden att du var lite tveksam till om du skulle kunna ta dig iväg eller inte. Så härligt för dig Vanja. Så värd & härligt! Ni två alltså, du & jossan, man orkar ju inte vad härliga ni är. TACK hundratusenmiljoner gånger om för allt fint och vettigt ni producerar på era separata kanaler och på era gemensamma kanaler. Jag har sagt det förut men tåls att nämnas igen ”Influensers världen behöver verkligen Josefin & Vanja” TACK för att ni finns! <3 Sedan måste jag fråga.. Vart har du köpt dina urgulliga & mysiga tofflor? Man blir ju sååå sugen på ett par sånna där godingar till vintern! Dom ser så sköna ut. Kram på dig fina!

  Johanna 2017-11-02 21:43:53
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   JOHANNAAAA! Alltså, tack, tack, tack och TACK! Tack för världens finaste pepp, jag blir både stolt, glad och rörd när jag läser vad dus kriser. Så fint så fint! Verkligen magiskt att få höra att det jag och Jossan försöker sprida omkring oss fastnar, TACK! 😀 Och jaaaaa – jag är s¨sjukt glad att jag kom iväg! Det verkar gå rätt bra därhemma också, så förhoppningsvis ska vi inte behöva betala ett alltför högt pris för de här ljuvliga dagarna, halleluja! Tofflorna är URMYSIGA och kommer från Flattered! KRAM Å PUSS PÅREJ!

   Vanja Wikström 2017-11-02 23:29:21
   Svara
 • Ååh va härligt ni verkar ha det!!!✨✨✨ Hahaha o älskar sista bilden på er, den gjorde mig glad!!?

  Kristina 2017-11-02 15:49:45 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Åh vad härligt! 🙂 🙂

  Angelica 2017-11-02 10:36:53 http://angelicascloset.se
  Svara
 • Hej!! Var ifrån kommer din snygga stickade tröja? Ser sjukt härligt ut! Älskar färger!!

  Ann 2017-11-02 09:27:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!