VERS LA FRANCE!

(Bilder: KajsaCharlotta.se)

Morrn morrn! Hoppas ni sovit gott. Det har inte jag. Ha ha. Inget att garva åt, tänker ni nu. Näää, egentligen inte. Men anledningen till att jag inte sovit gott är SÅ HÄRLIG, därav att jag kan skratta åt det.

Jag steg nämligen upp kl 03.15 (!!!) i natt, för att sätta mig i en bulle kort därefter och ta en SVIIIINTIDIGT flyg till Paris. Där ska jag möta upp Jossan, och tillsammans med ett härligt gäng ska vi bege oss till en helt underbar gård ute på landsbygden i Bretagne där vi ska ha det riktigt gött ända till fredag.

Jag och Jossan ska dela rum, vilket är PERFEKT eftersom vi ju vill sätta tänderna i alla fina bilder vi plåtade i måndags till vårt varumärke. Texter ska skrivas till webbshoppen, det ska tryckas upp fint presentationsmaterial och kirras med det ena och det sjunde.

Sen ska vi ju såklart NJUUUUTA också. OCH spela in en poddis på plats! HUR underbart?

Förutom all glädje är jag såklart också ganska så duktigt nojig över hur det ska gå här hemma. Jag har ju knappt varit borta en enda gång över natten på de snart fyra år vi haft barn. På grund av Niklas insomni osv. Ni vet.

Men den här resan var helt enkelt för härlig för att missa, så vi bestämde oss för att testa. Förhoppningsvis går det helt okej hemma, och förhoppningsvis blir priset för resan inte för högt. På ett personligt plan alltså. Kanske går det till och med bra? Vi får se. Nu gör vi det här i alla fall! Håll tummarna för oss.❤️

Och häng med till Frankrike på Insta Stories såklart! Biz, biz, et A+!????

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vad härligt! Håller alla tummar för att det funkar bra dr hemma så att du kan koppla av ordentligt 🙂

    JennyJenny.se 2017-11-01 17:22:31 http://www.jennyjenny.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!