TVÅ MAGISKA KVÄLLAR I SKÖNHETENS TECKEN

I samarbete med i-Huset och Kungens Kurva Shoppingcenter

Förra veckan hostade ju jag och Jossan två urhärliga skönhetsevent; ”Beauty Boulevard”. Ett i i-Huset i Linköping och ett i Kungens Kurvas shoppingcenter i Stockholm. Och vi hade SÅ kul! Tänkte att ni skulle få följa med och se hur vi hade det.

Vi fick ett så galet fint mottagande på båda ställena, med blommor, kaffe och choklad. ? Här är vi backstage i Linköping. Upplägget var att vi skulle välkomna gästerna, bjussa på livepoddis med skönhetstema och till sist dela ut våra bästa beautytips. Och däremellan mingla runt med alla härliga mänskor.

Visst var vi ganska gulliga? Tvillinghjärnan hade slagit till, så vi lyckades matcha varandra rätt så bra utan att kolla innan vad den andra skulle ha på sig. Jeans, boots och succéblusar är ju iofs alltid en strålande kombo.

Och kolla här då! i-Huset hade en JC-butik där yours truly tapetserade ingången, och Jossan passade såklart på att ta en selfie med Vanja – the pappersversion.? Nästan lika bra som originalet!

Båda köpcentrumena bjussade på en massa mysiga saker som besökarna kunde göra gratis.

Ansiktsbehandlingar, sminkningar och manikyrer till exempel.

Vi inledde med att hälsa alla välkomna, och gjorde oss hemmastadda på den tokmysiga scenen.

Lyckades också bli photobombade av en kille som antagit en utmaning som innebar att han skulle ta en selfie med oss. GIVETVIS var vi game! Sen minglade vi runt.

Bland det roligaste av allt var såklart att vi fick träffa er – våra fina poddeliner! Här är en brutta som åkt med sin syster ända från Ludvika (!!!) till Linköping för att komma på eventet. Snacka om dedikerat, love it! Vi kände oss så himla stolta att vi var värda en bilresa på drygt 7 timmar tur och retur, ha ha. ?

Och här är flera poddeliner; Tanja och Josefine. HUR underbar duo – Josefine och Tanja…! Påminner om en annan duo på nåt sätt…?

När vi minglat ett slag var det dags för livepoddis. Vi gjorde oss hemmastadda på scenen och drog igång. Poddisen utgick ifrån kvällens tema som var skönhet. Vi pratade dels om det här med att det ibland kan upplevas lite ”fult” att bry sig om sitt utseende och att tycka att det är roligt med stil och smink. Dumt, tycker vi – eftersom smink och stil ju bara är ytterligare ett sätt att uttrycka vem man är, leka med sig själv och sitt uttryck – och göra livet roligare och mer färgglatt.

Men självklart kan ingen succéblus eller fräsigt läppglans i världen få en att känna sig vacker utanpå – om man inte känner sig fin inuti. Så vi pratade även om vikten av att må bra på insidan, vara trygg i sig själv – och så kom vi in på det där med självkänsla och självförtroende. Hur vi mått tidigare, hur vi mår i dag och vilka trix vi tar till för att känna oss härliga – såväl själsligt som rent utseendemässigt. Blev en toppenpoddis!

Här ska vi strax gå upp och podda i Kungens Kurva Shoppingcenter.

Även där kramades vi såklart med de som kom på eventet.

Efter poddisen gick vi också loss på alla härliga behandlingar och tips man kunde få på eventen. Hos YSL kunde man gravera in bokstäver på deras vackra sminkförpackningar, och det var vi ju TVUNGNA att göra. Man älskar ju allt som går att göra personligt. Vi bestämde oss för att hitta varsitt läppstift och provade loss.

SÅKLART fastnade vi båda för nyans nr 51, en nästan Barbie-aktig aprikosrosaorange som var SÅ fin på. Så fin att vi kände oss manade att ta en pussbild. ?

Att gravera in något härligt på en flådig YSL-produkt fick bli ett av våra tips när vi avslutade eventet. Jag graverade in GRL PWR och JUST DO IT på mitt stift, Jossan körde på GIRL POWER och DREAM BIG på sitt. Den här läppstiftsmodellen graverade vi på.

Eftersom Lumene (ett av mina favoritmärken) var på plats i Kungens Kurva, passade jag såklaaaart på att tipsa om deras magiska Eyebrow Shaping Wax, och Jossan hittade en ny megafavvo på ögonskuggsfronten hos The Body Shop: den här ljuvliga glitterskuggan.

Båda kvällarna var magiskt mysiga och så himla LYXIGA. Upplevelserna och erbjudandena som de som kom bjussades på var liksom bra på riktigt. Inget fjutt, utan the real del. Det kändes fint.

Efter eventen presentades vi med blommor. Vääärldens finaste blommor!

TACK alla inblandade för två helt fantastiskt roliga kvällar – och TAAAACK alla ni som kom! Det var så rackarns mysigt att få hänga med er, snacka skönhet (som vi ju äääälskar att grotta ner oss i) och få livepodda! Så sugen på att göra mer sånt här!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Såå härligt att träffa er! Hoppas att vi ses snart igen! 😀 massa kramar!!

  Tanja Nestserava 2017-11-03 14:46:36
  Svara
 • Så fin färg på läppstiftet <33 Vet du om det är matt eller satin? Har försökt hitta läppstiftet på nätet men hittar tyvärr inte nr 61.

  Kram och tack för en grym blogg!

  Sandra 2017-11-02 18:55:54
  Svara
 • Vilka fina blusar ni hade på er! Så härliga mönster!

  Angelica 2017-11-02 10:38:22 http://angelicascloset.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!