MINDRE ÄR MER, HETER DET JU

Vi fix and trix-ade ju lite i lyan i lördags som ni vet. Duttade färg på ställen där det behövdes bättras på, satte upp vår nya taklampa, snygg-grejade med sladdar under teven, med mera med mera. Småfix liksom.

Nåt annat vi gjorde var att vi plockade bort några grejer. Som den lilla hyllan vid fönstret i Bara Vara där vi haft böcker. Nu när elementskydden liksom är så hiiiimla snajdiga kändes det dumt att dölja dem.

Guran fick ersätta hyllan. Blev fint tycker jag.

Ville ta en vidare bild för att visa hela hörnet, men då fick rottinsgtolen besök av unge herr Grod. Iofs min finaste inredningsdetalj, så det må väl vara. ?

Älskar djungelkänslan härinne nu! Man kan verkligen aaaaaaaldrig ha för mycket växter. Vardagsglädje DELUXE.

Mammas goda (och viga!) unge.

Tycker det här bordet är så rackarns fint. Det hittas här (annonslänk) om någon blir pepp. Har sett några hem där de använt just de här borden som sängbord, så himla fint.

På tal om sängbord, så behöver vi hitta nya. Vi hade våra äppellådor bredvid sängen förut, men de fick ju flytta ut i vardagsrummet istället. Så nu har vi inga sängbord. Får ge mig ut på the internetzzzz och leta.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jätte fint?
  Är så sugen på att se bilder från ert nyrenoverade kök snart.
  En inrednings vlogg vore fantastiskt mysigt.

  Malin 2017-10-31 17:37:21
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Väntar bara på att den rackarns fläkten ska bli utbytt, det ska kirras nästa vecka. SEN SÅ! Blir det bode logg blogg! Ska givetvis göra en house tour i vloggform igen nu när allt börjar bli så fint.

   Vanja Wikström 2017-10-31 21:27:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!