EN AV DE GLITTRIGASTE DAGARNA NÅGONSIN (FAST DEN BÖRJADE SOM SKIT)

Oj, oj, oj, oj, OOOOOJ! Så har min måndag varit. Den började med SKIT för att vara ärlig, allt kaosade till sig på hemmafronten. Men jag lyckades följa mitt och Jossans tips som vi så ofta pratar om i poddisen; att även om en dag börjar pissigt, så behöver inte hela dagen bli pissig. Man får försöka starta om. Så det gjorde jag, och lyckades.

Resten av dagen spenderades I ETT HAV AV GLITTER…! Inte bokstavligen, men själsligt. Jag och Jossan plåtade ju för vårt nya varumärke i dag, och det blev bara SÅ RACKARNS BRA! Vi fullkomligt TJÖT OCH YLADE (yes, vi yyylade?) av glädje när vi fotade, för det blev bara så sjukt PERFEKT. Så oerhört fint, härligt och snyggt. Allt vi hade hoppats på, upphöjt till tusen, typ.

Det känns så galet frustrerande att jag inte kan visa er något av det vi gjorde i dag, för hela min mobil och kamera är PROPPFULL med de finaste av bilder som man bara vill visa upp för hela väääärlden, men snaaaart så!

Att jobba med Jossan är ju dessutom en sån jäkla FRÖJD. Denna mänska alltså, är så glad att jag får ha henne i mitt liv – både som partner in life och som partner in crime. Det är en YNNEST att få ha henne som kompis, och en lika stor ynnest att få jobba med henne.?

I dag flöt det på nästan orimligt bra. Vi ville ha allt på samma sätt; vi sträckte fram händerna för att rätta till exakt samma saker i bilderna, på exakt samma sätt, på exakt samma gång.??

Det här varumärket har vi tänkt på i flera år, och nu när vi äntligen har kunnat förverkliga produkterna så är det liksom så FINT att vi är så rörande överens om hur sakerna ska se ut och presenteras. och att vi har SÅ JÄVLA KUL medan vi gör allt!

En dag som kommer gå till historien som en av de gladaste, glittrigaste och härligaste dagarna på länge – trots skitstarten!?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Underbart att du vände dagen! Brukar tänka på er när det känns prutt och väldigt tungt, att försöka vända det så mycket det går iaf:) I flera år skriver du?! Det är ju helt otroligt att ni förverkligar detta, känns som att det är julafton om 2 veckor på ngt sätt:)) Att ni är så synkade beror på att ni är själsfränder tror jag. Precis som med kärleken är vänskapen många ggr ”meanttobe”. Bästa ni!

  Åsa 2017-10-31 17:22:19
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Jaaaa, i flera år har vi velat göra just detta! Så det känns som julafton för oss också! 😉

   Vanja Wikström 2017-10-31 21:26:46
   Svara
 • Är det smink??? ?? eller speglar? Åh tjejer, vill ju se och kunna beställa NUUUU!

  Emmie 2017-10-31 16:08:53
  Svara
  • Svar på Emmies kommentar.

   He he, roliga gissningar och KUUUL med pepppppp! 😀 Hoppas du gillar när du får veta vad det är!

   Vanja Wikström 2017-10-31 17:07:55
   Svara
 • Ska bli så kul att se vad det är för något som ni har skapat✨✨

  Enna 2017-10-31 15:51:54 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Är så nyfiken och förhoppnings fylld 😀

  Josefin 2017-10-30 22:27:29 http://fruljungberg.se
  Svara
 • Underbart!! ? LÄNGTAR tills ni outar vad är ni pysslar med för härligt!! ???

  Sandra Hedman 2017-10-30 22:06:26 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!