TAR MIG SAKTA MEN SÄKERT TILLBAKA TILL NJUTET

Tack för fina kommentarer angående det där att jag kände att jag tappat njutet de senaste veckorna. ❤️ Det känns redan bättre. Planerna i almanackan ser glesare ut på ett trevligt sätt och jag har VIDTAGIT ÅTGÄRDER, för att styra tillbaks det här skeppet till dess rättmätiga plats: Njutningens År.

Denna fredag inleddes till exempel med brakfrulle på Nytorget 6. Tillsammans med…

…denna ljuvliga favoritperson – Jonathan. ? En av mina absolut bästa mänskor i livet.

Jag gick loss på en The Vanja (hoppas den aldrig, aldrig, ALDRIG försvinner från menyn, så himla smarrig #KallaMigProffsFrullarn), och Jonathan tog deras breakfast burrito, den magiska havregrynsgröten – och sen delade vi på ett fat honungsmelon. Åsså kaffe och juice på det. Bra njutet va?

Vi kände båda att det var lite för tidigt på dagen för att gå loss med färgbilder i våra trötta fejor, så vi knäppte kort på varandra med mitt svartvita snyggfilter och blev glatt överraskade över hur fräsiga vi ändå blev. Också njutigt.

Sen pratade vi om Jonathans nya spännande jobb – i Sydafrika. Han flyttar till Kapstaden inom kort, och jag har redan en smula ångest över att inte kunna ha honom i samma kvarter längre. Men ett sånt här move (bokstavligen) är typiskt honom – han suger musten ur livet, VÅGAR och äventyrar konstant. Väldigt inspirerande.

Vi snackade också om nåt annat som vi är superpeppade på – VÅR GEMENSAMMA 40-ÅRSFEST! ? Den blir av även om Jonathan kommer bo i Kapstaden de kommande åren. Juni 2018 smäller det, då RACKARNS!

Vi hade en gemensam fest när vi fyllde 30, och den var EPISK. Bästa festen jag någonsin varit på. Så det bådar gott att upprepa succén tio år senare.

Mera på njutkontot då:

1 // Två dagar i Frankrike (!) med Jossan nästa vecka. Det är förvisso en jobbresa, men en väldigt härlig sådan.

2 // 75 minuters ansiktsbehandling bokad nästa fredag. 

Bra jobbat va? Nu är jag snart tillbaks på njutbanan känner jag.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Härligt med Frankrike nästa vecka!!

  Josefine 2017-10-27 13:22:14 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Skönt att höra ?

  Johanna 2017-10-27 12:58:28
  Svara
 • Underbart att höra att du vände det i god tid, jag visste väl det:)) Det kanske trots allt var meningen att det skulle inträffa, med tanke på hur oerhört väl du klarat dig i flera månader så vore det lite konstigt om det inte skulle bli extra väldigt mycket en period. Det gav dig nya tankar och insikter framåt. Se det så och tänk på allt allt som du har gjort! För det fina du är massor! Men kan man klona din kompis?! 😉 Verkar otroligt driven och vettig som lever fullt ut. Kör en intervju med honom vet ja:) Åh det låter som två superroliga händelser, La France och skönhetslyx, njut till fullo. Haha det säger jag till the Queen of Njutningens År:) Trevlig helg!

  Åsa 2017-10-27 12:49:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!