SKÖNHETSKVÄLL, TÅGRESA OCH HOSTKRIS

Hej hej från mig och denna pingla! Vi sitter just nu på tåget på väg mot Linköping där vi ju ska hålla i skönhetseventet Beauty Boulevard i i-Huset i kväll. Vi finns på plats mellan 16-20 och kommer bjussa på skönhetstips och livepoddis.

Poddisen tänker vi ska fokusera på skönhet såklart, fast på vårt sätt. För även om vi älskar att piffa och greja med kläder och smink, så vet vi ju såklart att man inte har en chans i världen att känna sig vacker om man inte får ordning på sin insida först. Så vi kommer snacka självkänsla, självförtroende, hur vi mått och mår och hur vi gör för att se till att vi har så bra förutsättningar som möjligt för att känna oss tjusiga – inifrån och ut.?

Ska bli väldigt kul, hoppas vi får träffa någon av er där!

Jag har dock lite panik. Har nämligen dragit på mig någon slags extrem rethosta (som jag ägnade HELA natten åt, och när jag kl 06 ÄNTLIGEN lyckades somna väcktes jag av en vrålskrikande Iggy som var arg som ett bi för att han var snorig *pust*).

Har därför beväpnat mig med vatten och hela handväskan full med halstabletter. Har även pulat ner en flarra Coccillana om det skulle bli riktigt illa. Det enda som hjälper vid extrem hostkris.

Så håll tummarna för att jag lyckas snacka mig igenom kvällen snarare än att hosta mig igenom den – och för at jag inte får något slags anfall här på tåget (så hemskt när man vet att man inte har någonstans att fly med sina ruskiga hostningar ju).

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Dina skor som du hade på dig på Beauty B på i-huset idag, snygga! Var är dom ifrån??
    Kram!

    Sofia 2017-10-26 20:51:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!