TIPS PÅ VANSINNESBRA ÖGONBRYNSPRODUKT!

Inlägget innehåller annonslänkar

Håll i er, för här kommer ett SJUJÄDRANS BRA sminktips! När jag blev makead av asgrymma Nathalie Berzelius för Mamaplåtningen förra veckan så var det framförallt en sak hon använde som jag tyckte gjorde så himla stor skillnad på mig – nämligen ögonbrynsgelé!

Efter att ha jagat runt i helgen och provat ditten och datten, så har jag nu hittat min absoluta favorit på den här fronten – Eyebrow Shaping Wax från Lumene, som ni ser ovan.

Men. Ni ska såklart få se hur produkten ser ut live också, på min feja:

Kolla här! Det ser ju typ ut som att JAG HAR ÖGONBRYN? Fast jag knappt har något hår alls i dem? Fantastiskt!

Vaxet i produkten lägger sig liksom på stråna och tjockar till dem. Sen stelnar produkten, och då får man huxflux den här superfina strukturen på brynen, som man inte får om man (som jag, tills nu) bara använder skugga för att feta till dem. Kolla skillnaden:

Det här brynet har jag bara lagt skugga på. Också fint, men inte aaaaaaalls lika snajdigt som det andra vaxprydda brynet. Skuggan jag använder är en ögonskugga från MAC som heter Coquette. Sen har jag ju även tatuerat mina ögonbryn vilket också hjälper till.

Färgen från tatueringen har dock släppt ganska mycket (det håller omkring 1-2 år). Har jag dem totalt omålade ser det helt okej ut, men oftast duttar jag dit lite skugga. Går så himla snabbt när man ändå har en bra mall att utgå ifrån tack vare tatueringen.

Ögonbrynsvaxet finns i två olika nyanser, Grey Brown (som jag använder) och Blond som är lite ljusare.

När man borstat på produkten kan man vänta tills den torkat, och sen borsta på mer – om man vill tjocka på brynen lite extra. Borsten är väldigt smidig tycker jag, jag gillar att den är liten och nätt. Det gör det enklare att få ett snyggt resultat, särskilt om man (som jag) inte har så mycket hår i brynen.

Den här bilden ser lite tokig ut kanske (jag ser ut som en vindögd GALNING), men vi bjuder på det. Ville visa hur det såg ut när jag borstat på ögonbrynsvaxet på ena brynet, men inte det andra. Visst är det stor skillnad? Vaxet torkar efter ett tag, så man behöver inte vara rädd för att det ska kladda eller så.

Ytterligare en närbild. Det är verkligen fantastiskt vilken skillnad det gör att använda en sån här produkt. Ögonbrynen upplevs mycket tätare och mycket mer naturliga än med enbart skuggan. SÅ NÖJD att jag upptäckt detta, hurra!

Eyebrow Shaping Wax från Lumene heter alltså denna mirakelgrej. Och jag såg att de just nu har 20% rabatt på den på Eleven, så nu kostar den bara en dryg hundring. Passa på att haffa. Hittas här!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men åååå viket bra tips!! Så bra att få se jämförelse på hur det ser ut med och utan. Ska leta upp ett liknande på momangen, om jag nu inte springer på Lumene här borta!

  Amanda 2017-10-25 03:06:01 http://www.theamandajournal.com
  Svara
 • Men snyggt! ?

  Sofia 2017-10-24 21:07:06
  Svara
 • Hej Vanja,

  Hur upplever du dina ögonbryn nu några månader efter att du gjort den där kosmetiska tatueringen?
  Tycker dom ser supersnygga ut, men måste du måla/fixa mycket med dom varje dag trots tatueringen eller är dom snygga utan fix och trix? 🙂

  Tack för en bra blogg!!!! 😀

  Angelica 2017-10-24 17:12:42
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Tatueringen har bleknat en del, och de skapar strån som liksom tatueras in flyter ut med tiden och blir mycket mer oskarpa. Så jag fyller i dem varje dag, men det går väldigt snabbt eftersom tatueringen funkar som en kalasbra mall. Så är jättenöjd att jag tatuerade dem, även om jag inte känner att de är perfekta helt utan smink.

   Vanja Wikström 2017-10-24 17:37:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!