SMYGSTARTAR IGEN, MED STULNA BILDER

Jag tänker att jag smyger igång Helgen I Bilder litegrann, eftersom jag from denna vecka ju kommer få det bättre (BRA!) på tidsfronten igen. Men eftersom det varit som det varit så blir det ett liiiite skralt inlägg. Tänker dock att ibland är skralt bättre än inget – så vi kör ändå!

Hittade JORDENS bästa cupcakes i tidningen Mamas monter på FAB Day i lördags. HUR ljuvliga? Tror de var festivalens mest väldokumenterade stjärnor. Togs nog till och med fler bilder på dem än på Elin Kling (som var där och knep Guldknappen för sitt märke Totême).

Förutom att njuta av allt härligt som FAB Day hade att erbjuda – så skulle jag ju dessutom sitta på scen och snickesnacka med Frida Fahrman. Frida hade två såna snack under dagen. Ett med mig – och ett med supermodellen Caroline Winberg, så jag kände att jag fick vara med i ett väldans fräsigt sällskap.

Lyckades inte knäppa NÅGRA SOM HELST bilder på NÅGONTING (förutom the vagina cupcakes då #prioritera), så snodde lite pics från folks Insta Stories för att kunna minnas dagen. Denna t ex, stal jag från Frida.

Blev väldans nojig när jag såg salen som vi skulle hålla till i – den var STOR. Paniken om det inte skulle komma några mänskor? Gick förbi när Caroline Winberg var på scen, och det var givetvis knökfullt. När jag satte igång var det såklart inte LIKA knökfullt, men ändå förvånansvärt mycket folk tycker jag. Kändes väldigt skönt.?

Själva snacket med Frida var SKITKUL! Shit alltså, vilken kompetent mänska hon är. Det var mer en djupdykning i mig som person än något annat (med skönhetstips som grädde på moset såklart), och hon hade liksom fått med typ…allt. Jag var så himla impad av henne, och hur hon förberett sig för att verkligen få till ett personligt och givande samtal. Grymma Frida!

(Denna bild är snodd från Matilda, en sjukt inspirerande brutta som lyssnar på poddisen och som jag snackade ganska länge med efteråt. Hon har en tokfin blogg och en sjukt snygg instagram, spana in dem vettja!)

Lyckades inte ens ta en vettig bild på mig och Frida ihop (eller FF som jag kallar henne), så denna snodde jag – från henne. Lovar att detta med snodda bilder inte ska bli en tradition, men ibland får man gå efter det gamla Man Tager Vad Man Haver.

Som ni ser så rockade jag min byxdress från Zara återigen. I lördags fick den dock sällskap av silversneakers från TOM´s istället för klackar.

Söndagen spenderade jag med mitt goda lilla barn, eftersom la papa hade sin årliga filmgala Guldstjärtgalan i lördags kväll. Den gick av stapeln i hans mammas hus, där de inblandade även sov över. (Och yes, hans mamma var bortrest.?)

Jag och Iggy inledde med sovmorgon till 08.30 (TACKFÖRDEN), sen slank vi till Urban Deli för helgfrulle. Iggy blev bjuden på jordnötssmoothie, vilket var stor succé.

Även sättet han beslutade sig för att dricka den på var stor succé. Varför göra något på ett tråkigt sätt, när man kan göra det på ett roligt sätt?

Så nöjd unge.

Jag invigde min mössa för säsongen (satan i GATAN vad kallt det har blivit!), och sen slank vi runt och gjorde lite allt möjligt. Åt nudellunch, mumsade Bubbies till efterrätt, var på Iggys dans, fikade, lekte i park – ja, en klassisk kiddodag helt enkelt. Väldigt mysigt.

Sen avslutade vi söndagen med pizza tillsammans med den då återvände bakfulle fadern. En väldigt mysig helg.

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!